A pécsi „csodaszer” – avagy mi az igazság rák ellenszer ügyben?

2012. november 21. 11:34 , Legutóbb frissítve: 2012. november 21. 20:14 Forrás: webbeteg.hu
A napokban nagy port kavart egy pécsi kutatással kapcsolatos bejegyzés a Facebookon, melyre egy hírportál után maga kutatást végző cég is reagált. Az alábbiakban mindkettőt közöljük.

Mik ezek?

X
A sorban látható gombokkal a webes közösségi hálózatokon - iWiW, Facebook - fejezheted ki egy kattintással tetszésedet vagy
oszthatod meg a cikkel kapcsolatos véleményedet ismerőseiddel.

"Tetszik" / "Like" gomb. Ezzel a gombbal a Facebookon fejezheted ki tetszésedet a cikkel kapcsolatban - üzenőfaladon
egyszerűen csak annyi jelenik meg, hogy kedveled ezt a cikket. Ha most éppen be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor azt is
látod, hogy ismerőseid közül valakinek tetszett-e már ez az írás. Ha nem vagy bejelentkezve, a gomb megnyomása után ezt
egyszerűen megteheted. (Ez a gomb tényleg csak egy szimpla tetszésnyilvánítás - ha a cikkel kapcsolatban egyből véleményt is
megosztanál, akkor használd a cikk alatti szürke hátterű sorban található "Facebook" feliratot.)

"Megosztás az iWiW-en" gomb. Ezzel a gombbal a legnépszerűbb magyar közösségi oldalon, az iWiW-en tudsz tartalmat
megosztani. A felugró ablakban beírhatod véleményedet is, és ha épp nem vagy bejelentkezve, egyben azt is megteheted.

---------------------------------------------------------------------------
A webbeteg.hu cikke.
---------------------------------------------------------------------------

A kézmosás jelentőségének felfedezése óta az orvostudomány legnagyobb horderejű tudományos vívmánya lenne a rák ellenszerének felfedezése, ám ez egyelőre csak álom - írta a webbeteg.hu. „Megtörtént a csoda! – Feltaláltuk a rák ellenszerét”. Ezzel az igencsak figyelemfelhívó címmel kapott immár 22 ezernél is több megosztást a legnépszerűbb közösségi oldalon egy írás, ami nem kevesebbet állít, mint azt, hogy emberek milliói kaphatják vissza a reményt, s vele együtt az életet. Az írás 2005-ben és 2008-ban is megjelent már a sajtóban, az onkológus azonban veszélyre figyelmeztet.

A cikk a hirdetés után folytatódik

 – Minden daganatot elpusztítani képes szer felfedezése ellentétes az eddigi onkológiai ismereteinkkel és gyakorlatunkkal, mivel a daganatsejtek közös tulajdonságát, a fokozott osztódóképességet „kihasználó” citosztatikumok adásával sem tapasztaltuk, hogy azok minden daganat gyógyítására alkalmasak lennének, a meghatározott biológiai célpontokra ható szereknél pedig még kevésbé – nyilatkozta webbeteg.hu lapnak dr. Pikó Béla, a DRportal onkológus szakértője, hozzátéve: bár nem ismeri a szer pontos hatásmechanizmusát, de minden elméletnek a gyakorlat a próbaköve.

– Minden olyan anyagot, melyet gyógyszerként szándékozunk a jövőben használni, sikeres előzetes kísérletek, a szer biztonságos voltának és hatásának kis betegcsoporton való ellenőrzése után klinikai vizsgálatban kell ellenőrizni – hangsúlyozta a szakértő, aki szerint ezek nélkül legfeljebb „anekdotikus esetekről” lehet szó, amik egy-egy beteg szerencsés kórlefolyását mutatják be, s nem tartalmazzák azok adatait, akiknél a szer mégsem bizonyult.

---------------------------------------------------------------------------
A webbeteg.hu cikkére a Dr. Kulcsár Gyula felfedezésén alapuló szabadalom tulajdonosa és a szóban forgó termékeket fejlesztő és forgalmazó cég az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe.
---------------------------------------------------------------------------

Mi az igazság rák ellenszer ügyben?

A közösségi hálón vírusként terjedő november 14-én megjelent Feltaláltuk a rák ellenszerét  című bejegyzésre reagálva közöl véleményt a BAMA honlap "A pécsi csodaszer nem a rák ellenszere" címmel.

A november 14-i poszt egy 4 évvel ezelőtti 2008-as Blikk cikk szószerinti átvétele a forrás és időpont megjelenítése nélkül, amely sajtóetikai problémákat is felvet, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy az eredeti posztot is tovább manipulálták. Jelenleg már olyan variációk is léteznek, amelyek név szerint említik Dr. Kulcsár Gyulát, és amelyekben a 2008-as képet is kicserélték egy újabbra pl. itt, azt a látszatot keltve, hogy a cikk mostanában íródott. A manipulátorok céljait nem ismerjük, de cselekményük ellentétes a mi szándékainkkal.

Nézzük a tényeket! Leszögezzük, hogy aktuális, hivatalos és pontos információkat a tudományos eredményeinkről, a fejlesztéseinkről és a készítményeinkről a honlapunkon talál meg minden kedves érdeklődő.

Dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus felfedezte a szervezetben működő Természetes Tumorellenes Védelmet, amely az immunrendszer mellett, azt kiegészítve képes elpusztítani a keletkező ráksejteket. Eredményeit számos nemzetközi tudományos folyóiratban publikálta. A teljesség igénye nélkül pl. első közleményét 1995-ben, egy másik fontos cikkét 2009-ben, összefoglaló magyar nyelvű cikkét pedig szintén 2009-ben. Tudományos eredményeinek és munkásságának komoly elismerését és elfogadását jelenti, hogy legújabb közleménye Európa negyedik legrangosabb német szerkesztésű daganatkutatással foglalkozó tudományos folyóiratában, az International Journal of Cancer-ben jelent meg 2012-ben.

Az Immunal Kft. - közel 20 évvel ezelőtti - megalakulása óta a Dr. Kulcsár Gyula felfedezésén alapuló magyar és nemzetközi szabadalmak alapján, a daganatos betegek számára szánt készítmények fejlesztésén dolgozik.

Termékeink 1997 óta állnak a betegek rendelkezésére, 2009 óta "speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére" kategóriában is. Az idén 15 éves készítmény minőségét több ezer, a tápszert rendszeresen fogyasztó daganatos beteg ismeri.

Az Immunal Kft. - a kutatás-fejlesztés további sikeres folytatása érdekében - 2009-ben létrehozta saját Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központját Pécsett.

Az interneten megjelent hivatkozásokban említett infúziós készítmény, intravénás alkalmazása miatt, csak gyógyszerként kerülhet forgalomba. A gyógyszerfejlesztés még további sok-sok évet jelent. Az idén forgalomba került az általunk kifejlesztett, orálisan szedhető nagydózisú italpor, amely napi dózisában és összetételében megegyezik a tervezett infúzióval.

A 2012. szeptember végén zárult, "Gyógyászati célra szánt tápszer fejlesztése, terápiás hatás tesztelése" című, projekt, mely az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Ennek során klinikai vizsgálatokkal kívántuk igazolni a nagydózisú italpor tápszer biztonságosságát, tolerálhatóságát és a daganatos betegek életminőségére gyakorolt hatását. A vizsgálat protokoll-tervezetével megkerestük az OGYI-t illetve az ETT KFEB-t (Egészségügyi Tudományos Tanács, Klinikai Farmakológiai Etikai Bizottsága), amely szervezetek tekintettel arra, hogy a vizsgálatok nem gyógyszer engedélyezéséhez voltak szükségesek azt érdemben nem értékelték és hatáskörükön kívülinek nevezték meg. A vizsgálatok ezután a regionális és helyi etikai bizottságok engedélyei alapján történtek.

Az eredmények nagyon kedvezőek: a 28 napos kezelési időszak során a készítmény napi fogyasztása biztonságosnak és jól tolerálhatónak bizonyult, és szignifikáns mértékben javította a daganatos betegek életminőségét. A betegek fizikai, értelmi, érzelmi, szociális és szerep funkciói is javultak, fáradtságérzetük, fájdalmuk, nehéz légzésük csökkent. A vizsgálati eredményeink tudományos adatok, azokat a közeljövőben publikálni fogjuk magyar és angol nyelven is, ahogy azt a sejt- és állatkísérleteinkkel is tettük eddig. 

Tudomásul vesszük és tiszteletben tartjuk, hogy rákellenes hatást csak gyógyszerekről szabad állítani, és azon munkálkodunk, hogy készítményeink vonatkozásában ezt mi is minél előbb, teljes joggal megtehessük.

Az orvos nem csak gyógyszert ajánlhat a betegeinek. Ajánlhat mindent, ami segítheti azok gyógyulását és nem árt. Azért fejlesztettük ki a nagydózisú italport, azért igazoltuk klinikai tesztekkel, hogy szedése biztonságos és hatásos, hogy ezen bizonyítékok alapján az orvos is ajánlhassa készítményeinket az arra rászorulóknak.

A cél közös, segíteni a betegeken. Ezt elvitatni senkitől sem lehet, legfeljebb számon kérni azon, aki nem tesz meg ezért minden tőle telhetőt.

Budapest, 2012. november 21.
Immunal Kft.

Tetszett a cikk? Ossza meg!
 iWiW 
 
 • A+
 • A-
 • P
 • @>
 • |<

Iratkozzon fel!

Iratkozzon fel a BAMA hírlevelére!

Biztonsági kód

HIRDETÉS

A cikk küldése e-mailben

X
Cikk címe:
A pécsi „csodaszer” – avagy mi az igazság rák ellenszer ügyben?

Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

*-al jelzett mezők kitöltése kötelező!

Cikk megosztása a közösségi portálokon

X

Hozzászólások –

eddig 7 hozzászólás érkezett
HOZZÁSZÓLOK
időrend: növekvő | csökkenő
 • 7. Vlado63 2012. november 22. 18:19

  Szerencsére nem vagyok érintett (legalábbis nem tudok róla, de még lehetek...)

  Alapvetően Kuwait hozzászólásával értek egyet. Bár én nem vagyok orvos, de rengeteg orvos ismerősöm, barátom van. Én nem hiszek semmiféle összeesküvés-elméletben, mármint, hogy az orvosok szándékosan mérgeznék a betegeiket vagy keresztbe tennének egymásnak.

  Nem ismerem azt a szert vagy gyógyszert sem, amelyikről szó van, de valamit különösnek találok: a világ vezető államaiban dollármilliárdokat költenek a rákkutatásra, tudósok ezreit foglalkoztatva. Magától érthetően, ha sikerülne valamilyen valóban hatásos szert előállítani, az érdeke lenne mindenkinek: a gyógyszeripar hatalmasat tudna kaszálni egy valóban átütő sikerű szer forgalomba hozatalával.

  Még egyszer: nem akarom bántani a szóban forgó orvost és a gyógyszerét: de valóban hihető, hogy egy kicsiny ország, kicsiny intézetében egyvalaki (vagy egy csapat) meg tudja előzni a dollármilliárdokat forgató kutatóintézeteket? Mekkora erre ma az esély, amikor a magányos feltalálók kora régen letűnt, mindenütt és mindenben a "nagyok" érvényesülnek?

  Ha valaki emlékszik rá: volt Celladam (mekkora sajtója volt!), volt Bánfi hajszesz...és azóta is vannak gyógyíthatatlan rákos betegek és kopasz emberek...
  Én szkeptikus vagyok, de én kívánom legjobban, hogy ne legyen igazam!

 • Jelentem a moderátornak!

  X

  A pécsi „csodaszer” – avagy mi az igazság rák ellenszer ügyben?


  Szerencsére nem vagyok érintett (legalábbis nem tudok róla, de még lehetek...)

  Alapvetően Kuwait hozzászólásával értek egyet. Bár én nem vagyok orvos, de rengeteg orvos ismerősöm, barátom van. Én nem hiszek semmiféle összeesküvés-elméletben, mármint, hogy az orvosok szándékosan mérgeznék a betegeiket vagy keresztbe tennének egymásnak.

  Nem ismerem azt a szert vagy gyógyszert sem, amelyikről szó van, de valamit különösnek találok: a világ vezető államaiban dollármilliárdokat költenek a rákkutatásra, tudósok ezreit foglalkoztatva. Magától érthetően, ha sikerülne valamilyen valóban hatásos szert előállítani, az érdeke lenne mindenkinek: a gyógyszeripar hatalmasat tudna kaszálni egy valóban átütő sikerű szer forgalomba hozatalával.

  Még egyszer: nem akarom bántani a szóban forgó orvost és a gyógyszerét: de valóban hihető, hogy egy kicsiny ország, kicsiny intézetében egyvalaki (vagy egy csapat) meg tudja előzni a dollármilliárdokat forgató kutatóintézeteket? Mekkora erre ma az esély, amikor a magányos feltalálók kora régen letűnt, mindenütt és mindenben a "nagyok" érvényesülnek?

  Ha valaki emlékszik rá: volt Celladam (mekkora sajtója volt!), volt Bánfi hajszesz...és azóta is vannak gyógyíthatatlan rákos betegek és kopasz emberek...
  Én szkeptikus vagyok, de én kívánom legjobban, hogy ne legyen igazam!

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 6. közös képviselő 2012. november 22. 17:21

  Én őszinte szívvel gratulálok Dr.Kulcsár Gyula és munkatársainak eddig elért eredményeihez. Minden cikket, ami a rákkutatásról szól nagy figyelemmel, olvasom. Rendkívül örülnék, ha az immunbetegségekről, Sjörgen, reumatoid artitisz és sorolhatnám tovább ilyen súlyos és ma gyógyíthatatlan betegség gyógyítására is, megtalálnák a megfelelő gyógyszert. Jelenleg azok a betegek, akik ilyen betegségben szenvednek kísérleti nyulak. Sajnos erre a betegségre adható gyógyszereknek annyi rossz mellékhatása van, hogy előbb utóbb a beteg rákos lesz. Gondolok a Medrol, Trexán, Delagil, Avira és sorolhatnám tovább. Most olvastam az interneten, hogy a reumatoid arthritis betegségre nagyon jó a kurkuma. Szeretném megkérni azokat, akik tudnak bővebbet az indiai fűszer növény gyógyító hatásairól, írják meg. Előre is köszönöm a segítséget, testvérem súlyos immunbeteg.

 • Jelentem a moderátornak!

  X

  A pécsi „csodaszer” – avagy mi az igazság rák ellenszer ügyben?


  Én őszinte szívvel gratulálok Dr.Kulcsár Gyula és munkatársainak eddig elért eredményeihez. Minden cikket, ami a rákkutatásról szól nagy figyelemmel, olvasom. Rendkívül örülnék, ha az immunbetegségekről, Sjörgen, reumatoid artitisz és sorolhatnám tovább ilyen súlyos és ma gyógyíthatatlan betegség gyógyítására is, megtalálnák a megfelelő gyógyszert. Jelenleg azok a betegek, akik ilyen betegségben szenvednek kísérleti nyulak. Sajnos erre a betegségre adható gyógyszereknek annyi rossz mellékhatása van, hogy előbb utóbb a beteg rákos lesz. Gondolok a Medrol, Trexán, Delagil, Avira és sorolhatnám tovább. Most olvastam az interneten, hogy a reumatoid arthritis betegségre nagyon jó a kurkuma. Szeretném megkérni azokat, akik tudnak bővebbet az indiai fűszer növény gyógyító hatásairól, írják meg. Előre is köszönöm a segítséget, testvérem súlyos immunbeteg.

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 5. kuwait 2012. november 21. 19:50

  Bár az alábbi szokványos típusu hozzászólások után eleve értelmetlen
  minden tényszerü érvelés, ezért csak röviden: bármelyik gyógyszergyárnak
  alapvető érdeke egy kontrollált, hatásos új gyógyszer forgalomba hozása -
  lett légyen az "rák-gyógyszer". Minél
  hatásosabb, annál nagyobb az gyártó anyagi sikere. Rengeteg ilyen gyógyszer van forgalomban, de olyan sohasem lesz,
  amelyik az összefoglaló elnevezésü mindenféle burjánzó daganatot meggyógyítaná. (Mindenféle lázas betegséget sem lehet azonos gyógyszerrel meggyógyítani - mert a láz sok okból következő hőemelkedés, a rák pedig mindenféle sejt-típusból kiinduló, a szervezet kontrolljától önálldósult burjánjzás).
  A másik alapvető tény: Kulcsár Gyula tudományosan alátámasztott munkájának
  eredménye nem a mindenféle rákot meggyógyító csodaszert. Erről éppen maga a kutató világosította fel a Pécsi Napló majd százezer olvasóját az eheti
  számban - miután egy héttel korábban is
  ez volt a témája az ingyenes hetilap félreérthető legterjedelmesebb írásának is.
  Aki ezek után is téves nézeteit terjeszti, vagy nem a kutató állitásának megfelelően, hanem ÖNMAGÁBAN alkalmazza a szóbanforgó, az itteni jobboldali hiredetésekben szerepelő Avemart, Celladamot,gombákat, C-vitamin megadózist,antioxydáns lekvárokat és sokszáz hasonlót - lekési a gyógyulás esélyét. Amelyet nem a gyógyszer-lobbi,
  s nem népírtó egészségügyi szervek, hanem a szakorvosokból álló onkológus team ajánl fel minden magyar állampolgárnak, térítésmentesen.

 • Jelentem a moderátornak!

  X

  A pécsi „csodaszer” – avagy mi az igazság rák ellenszer ügyben?


  Bár az alábbi szokványos típusu hozzászólások után eleve értelmetlen
  minden tényszerü érvelés, ezért csak röviden: bármelyik gyógyszergyárnak
  alapvető érdeke egy kontrollált, hatásos új gyógyszer forgalomba hozása -
  lett légyen az "rák-gyógyszer". Minél
  hatásosabb, annál nagyobb az gyártó anyagi sikere. Rengeteg ilyen gyógyszer van forgalomban, de olyan sohasem lesz,
  amelyik az összefoglaló elnevezésü mindenféle burjánzó daganatot meggyógyítaná. (Mindenféle lázas betegséget sem lehet azonos gyógyszerrel meggyógyítani - mert a láz sok okból következő hőemelkedés, a rák pedig mindenféle sejt-típusból kiinduló, a szervezet kontrolljától önálldósult burjánjzás).
  A másik alapvető tény: Kulcsár Gyula tudományosan alátámasztott munkájának
  eredménye nem a mindenféle rákot meggyógyító csodaszert. Erről éppen maga a kutató világosította fel a Pécsi Napló majd százezer olvasóját az eheti
  számban - miután egy héttel korábban is
  ez volt a témája az ingyenes hetilap félreérthető legterjedelmesebb írásának is.
  Aki ezek után is téves nézeteit terjeszti, vagy nem a kutató állitásának megfelelően, hanem ÖNMAGÁBAN alkalmazza a szóbanforgó, az itteni jobboldali hiredetésekben szerepelő Avemart, Celladamot,gombákat, C-vitamin megadózist,antioxydáns lekvárokat és sokszáz hasonlót - lekési a gyógyulás esélyét. Amelyet nem a gyógyszer-lobbi,
  s nem népírtó egészségügyi szervek, hanem a szakorvosokból álló onkológus team ajánl fel minden magyar állampolgárnak, térítésmentesen.

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 4. oanita75 2012. november 21. 18:48

  Hány embernek, gyereknek kell még meghalni a kapzsiság miatt?????? Csak ennyit tudnak! ...- más sikerét megcáfolni, de semmit nem tudnak felmutatni csak rengeteg halált!! Ők legalább tesznek azért amire felesküdtek! Ha a saját hozzátartozója kerül ilyen helyzetbe akkor is ezt fogja mondani Kedves Doktor????????????

 • Jelentem a moderátornak!

  X

  A pécsi „csodaszer” – avagy mi az igazság rák ellenszer ügyben?


  Hány embernek, gyereknek kell még meghalni a kapzsiság miatt?????? Csak ennyit tudnak! ...- más sikerét megcáfolni, de semmit nem tudnak felmutatni csak rengeteg halált!! Ők legalább tesznek azért amire felesküdtek! Ha a saját hozzátartozója kerül ilyen helyzetbe akkor is ezt fogja mondani Kedves Doktor????????????

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 3. bolondokhaza 2012. november 21. 14:37

  igen-igen..es megint a szokasos..van valamink es kezdodik a lejaratokampany..sajnos igaz hogy keresztbetesznek egymasnak es sajnos igaz,hogy a gyogyszergyarak penzelik az orvosokat.hogy milyen gyogyszert is irjanak a betegeknek!.nem fogjak soha engedni,hogy egy szer ami hatasos azt elismerjek es bevegyek a gyakori hasznalatba..e helyett rafogjak,hogy anekdotikus esetekrol van szo... na de nezzuk csak ..ha egy orszag gdp-je mutatja az adott orszag joletet es ha ezek az adatok tukrozik az ott levo emberek gazdagsagat,akkor hogy is van az,hogy az usa-ban az egeszsegugy,a gyogyszeripar hozza az usa gdp-nek 40%-t..a tobbit a hadiipar es a kevesebb reszet inport-export es belso fogyasztas...na hat ekorra uzletbe nem engednek beleronditani..az a celjuk,hogy minel tobben szedjenek valamit..es lathatjuk,hogy mindennek van mellekhatasa...ma mar a gyogyszergyarak okozzak a betegsegeket..nem a beteg szamit,hanem a profit..mara beloluk is megelhetesi gyilkos eloskodo bunozok lettek.a tozsden spekulalnak,hajtjak a penzt.. megis kepzeljuk csak el mekorra lenne a bukas,ha az emberek gyogyultak lennenek es elnenek gyogyszerek nelkul 70-80 evet eroben egeszsegben....gyilkos banda

 • Jelentem a moderátornak!

  X

  A pécsi „csodaszer” – avagy mi az igazság rák ellenszer ügyben?


  igen-igen..es megint a szokasos..van valamink es kezdodik a lejaratokampany..sajnos igaz hogy keresztbetesznek egymasnak es sajnos igaz,hogy a gyogyszergyarak penzelik az orvosokat.hogy milyen gyogyszert is irjanak a betegeknek!.nem fogjak soha engedni,hogy egy szer ami hatasos azt elismerjek es bevegyek a gyakori hasznalatba..e helyett rafogjak,hogy anekdotikus esetekrol van szo... na de nezzuk csak ..ha egy orszag gdp-je mutatja az adott orszag joletet es ha ezek az adatok tukrozik az ott levo emberek gazdagsagat,akkor hogy is van az,hogy az usa-ban az egeszsegugy,a gyogyszeripar hozza az usa gdp-nek 40%-t..a tobbit a hadiipar es a kevesebb reszet inport-export es belso fogyasztas...na hat ekorra uzletbe nem engednek beleronditani..az a celjuk,hogy minel tobben szedjenek valamit..es lathatjuk,hogy mindennek van mellekhatasa...ma mar a gyogyszergyarak okozzak a betegsegeket..nem a beteg szamit,hanem a profit..mara beloluk is megelhetesi gyilkos eloskodo bunozok lettek.a tozsden spekulalnak,hajtjak a penzt.. megis kepzeljuk csak el mekorra lenne a bukas,ha az emberek gyogyultak lennenek es elnenek gyogyszerek nelkul 70-80 evet eroben egeszsegben....gyilkos banda

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 2. Kovacsevics 2012. november 21. 14:11

  International Journal of Cancer

  A mixture of amino acids and other small molecules present in the serum suppresses the growth of murine and human tumors in vivo.

  Ha valaki kételkedik a szer tudományosságában, akkor ezt a cikket ajánlom a figyelmébe, főleg ha onkológus, mert akkor valószínű, hogy ért is a témához.

  A szer honlapján pedig a klinikai vizsgálatokról is lehet olvasni.A családomban is előfordult tumoros beteg és hála a szernek évek óta tünetmentes. Nekem ez mindennél többet ér.Sajnálom azokat a betegeket akik ezek a félrevezető cikkek miatt kisebb eséllyel indulnak a gyógyulás felé.

 • Jelentem a moderátornak!

  X

  A pécsi „csodaszer” – avagy mi az igazság rák ellenszer ügyben?


  International Journal of Cancer

  A mixture of amino acids and other small molecules present in the serum suppresses the growth of murine and human tumors in vivo.

  Ha valaki kételkedik a szer tudományosságában, akkor ezt a cikket ajánlom a figyelmébe, főleg ha onkológus, mert akkor valószínű, hogy ért is a témához.

  A szer honlapján pedig a klinikai vizsgálatokról is lehet olvasni.A családomban is előfordult tumoros beteg és hála a szernek évek óta tünetmentes. Nekem ez mindennél többet ér.Sajnálom azokat a betegeket akik ezek a félrevezető cikkek miatt kisebb eséllyel indulnak a gyógyulás felé.

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 1. eznemsemmi 2012. november 21. 12:45

  jó meg azt is tudni kell,hogy az orvosok elég irigyek tudnak lenni a másik sikereire,sőt ott teszek keresztbe néha egymásnak ahol csak tudnak.
  meg az sem mellékes,hogy ha a Kulcsár Úr szere tényleg olyan hatásos, akkor a gyors gyógyulás miatt az orvosok kevesebb borítékot vihetnek haza. Ismerem őket,elég közelről..! Ja és mi lesz a gyógyszergyárak eddigi termékeivel?? Azon is nagy kasza volt ám. Na már csak ezekért is nehéz egy új és hatásos terméket piacra dobni.

 • Jelentem a moderátornak!

  X

  A pécsi „csodaszer” – avagy mi az igazság rák ellenszer ügyben?


  jó meg azt is tudni kell,hogy az orvosok elég irigyek tudnak lenni a másik sikereire,sőt ott teszek keresztbe néha egymásnak ahol csak tudnak.
  meg az sem mellékes,hogy ha a Kulcsár Úr szere tényleg olyan hatásos, akkor a gyors gyógyulás miatt az orvosok kevesebb borítékot vihetnek haza. Ismerem őket,elég közelről..! Ja és mi lesz a gyógyszergyárak eddigi termékeivel?? Azon is nagy kasza volt ám. Na már csak ezekért is nehéz egy új és hatásos terméket piacra dobni.

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

Hozzászólok a cikkhez

A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.  Miért kell regisztrálnom? Bejelentkezek | Regisztrálok

Miért kell regisztrálnom?

X
Olvasóink fáradhatatlan aktivitásának köszönhetően az elmúlt évek során a megye meghatározó fórumává váltunk,
ahol cikkeink kapcsán értékes viták, párbeszédek alakultak ki. Ahogy e fórum résztvevőinek száma egyre növekedett,
sajnos a komoly hozzászólások közé egyre gyakrabban keveredtek céltalan, romboló beírások. Ezért éreztük úgy,
hogy eljött az ideje annak, hogy a kommentelés lehetőségét regisztrációhoz kössük, kiszűrve az értelmes fórumozást
zavaró tartalmakat. A regisztrációt ugyanakkor a korábbinál lényegesen egyszerűbbé tettük: elég csak nevet,
fehasználói nevet és emailt megadni. Reméljük olvasóink is úgy gondolják, hogy megéri megtenni ezt az egyszeri és
egyszerű lépést azért, hogy barátságosabb közegben, értelmesebb mederben folytatódhassék a párbeszéd.
(Ha problémája akad a regisztrációval vagy a hozzászólás új módjával, "hozzászólás" tárggyal írjon levelet a bama@bama.hu címre.)
Előző
 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Következő

Mai horoszkóp

 • A barátság és a munkája során számos kapcsolatot köt. Sikersorozat következik életében. Szívügyek terén boldog, s bizakodó lehet.
 • A Vénusz pozitív hatására dinamikus, magabiztos, és bármilyen vállalkozásban megállja a helyét. Párkapcsolat terén vigyáznia kell, nehogy zűrzavarok keletkezzenek.
 • Sokat dolgozik. Ha fáradtságot érez, figyeljen oda magára, ne várja meg, amíg a kimerültség miatt lelassul. Baráti kapcsolatai és a szerelmi élete kedvezően alakul.
 • Jól kezdődik és jól is végződik a mai nap. Ha kellően odafigyel a pénzügyekre és az otthoni dolgaira, akkor nem kell semmilyen bonyodalomtól tartania.
 • Szorgalmasan és kitartóan dolgozik. Segítséget is kap egy fontos feladathoz. Számítson rá, hogy egész nap hajtania kell.
 • Egy peres ügyben csak veszíthet. Sokkal könnyebben kellene élnie. Családtagjai sokat segítenek abban, hogy lazábban fogja fel a problémákat.
 • Anyagi gondok nehezítik a helyzetét. Semmi sem úgy alakul, ahogyan remélte. Meggyűlhet a baja hanyag és nemtörődöm ügyintézőkkel.
 • Otthoni problémája egész nap gyötri. Tudja, hogy a dolognak minél hamarabb meg kell oldódnia, vagy pedig önnek kell orvosolnia valahogy. Ha nem kapkod, minden...
 • Tanulmányaiban kedvező fordulatra számíthat. Mindent elérhet, csak ki kell nyújtani érte a kezét. Ha vannak kapcsolatai, azt most remekül hasznosíthatja.
 • Bolygója kedvezően áll, s főként szakmai életében segíti. Legyen kezdeményező, ragadja meg a nagyszerű lehetőségeket! Pénzbevételre számíthat.
 • Szerelmi életét a Vénusz befolyásolja. Gyengédség, flört vagy hatalmas szenvedély, most mindegyikben bővelkedhet.
 • Bolygójának, a Jupiternek köszönhetően vidámság és nagyon aktív szakmai élet várható. Jó oka van a bizakodásra. Este lazítson, séta után olvasson egy könnyű...
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz
Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak

Receptválogatások

Töltött csirke - egészben és részben

Az egyben sütött töltött csirke igazi hétvégi, családi étel, de töltött comb vagy mell készülhet szinte bármilyen alkalomra. Rengeteg módon variálhatjuk - és biztosan sikert arat!

Házhoz visszük a híreket!

Rovatok