Közélet

2015.08.31. 08:07

A pajzs mögé is be lehet állni a nyílt napon

Drog helyett sport – ezzel a szlogennel tart nyílt napot a Komlói Rendőrkapitányság a helyi sport- és civil egyesületekkel közösen szeptember 5-én, szombaton.

K. E. I. (Dunántúli Napló)

A cél az, hogy a fiatalok lássanak maguk előtt alternatívát, és ne a kábítószereket válasszák. A programok reggel 9-kor kezdődnek és délután egy óráig tartanak majd. A Police road show-n többek között lesz géppisztoly-összeszerelő verseny, biztonsági öv szimulátor, számítógépes KRESZ-tesz, „részeg szemüveg”, gépjármű-, illetve bűnügyi technikai bemutató és ujjnyom-vétel, de aki elég bátor, beállhat a pajzs mögé is a sorfalba. A civil sátraknál az állatvédelemmel és az internetes bűncselekményekkel kapcsolatban is tájékozódhatnak a résztvevők, de részt vehetnek szűrővizsgálatokon, vagy akár újraélesztési gyakorlaton. Az ingyenes kerékpár gravírozás sem marad el. 

Mindezzel párhuzamosan bemutatkoznak a város sportegyesületei: kézilabda, foci, karate, ökölvívás, önvédelmi technikák, sakk, darts és ügyességi játékok szerepelnek a listán. A program mindenki számára ingyenesen és életkor-korlátozás nélkül látogatható. A rendezvényt a Komlói Napok keretén belül tartják meg, a Zrínyi Klubbal szemközti hipermarket parkolójában.

Címkék#komló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!