Kék hírek, bulvár

2014.03.28. 19:07

Több százezret lopott a 64 éves ember

Egy 64 éves mohácsi lakos március 26-án és azt megelőzően több mint egy éven át rendszeresen tulajdonított el kisebb pénzösszegeket munkáltatójától.

police.hu

Az ügyben 2014. március 26-án a sértett feljelentése alapján indult eljárás a Mohácsi Rendőrkapitányságon. A férfi elmondta, hogy az év elején esedékes adóbevallás kapcsán elvégzett könyveléskor tűnt fel a nagyobb összegű hiány. Ezt követően figyelni kezdte az üzleteiben lévő kasszagépeket, melyek fiókjaiban elhelyezett bevételekből rendszeresen - csak úgy mint a feljelentés napján - kisebb összegek tűntek el.

A beszerzett bizonyítékok és az elvégzett nyomozási cselekmények eredményeképpen a rendőrök a feljelentést követő néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 64 éves alkalmazottat, akitől az elfogásakor egy elkülönített helyen tárolva több százezer forintot foglaltak le. A feltételezett elkövető gyanúsítotti kihallgatásakor feltáró jellegű beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott folyik a büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!