Sport

2014.04.19. 08:27

Dicsérik a magas színvonalú tornát

Ma fejeződik be a PSN Zrt.-Diapolo-kupa húsvéti nemzetközi utánpótlás vízilabda-torna, amelyet az Abay Nemes Oszkár sportuszodában rendeznek meg, 12 csapat részvételével.

H. L.

2000-ben és később születettek részére írták ki, a mezőnyben ott van a rendező PSN Zrt. együttese is, amely a B-csoportban 13-9-re kikapott a szerb Crvena Zvezdától, 12-2-es vereséget szenvedett a szlovák Kassától, majd 9-8-re verte a dél-afrikai Northern Crocodiles-t, így ma a 9-10. helyért játszhat. A PSN Zrt. kerete így állt össze: Horváth Barnabás, Rinnenbach Dávid, Szalai Marcell, Tóth Csongor, Kreka László, Oszvald Levente, Hajgató Marcell, Hegyi Fülöp, Fónay Zalán, Solymosi Krisztián, Palatinus Erik, Horváth Barnabás, Sturcz András Ottó, Domján Dominik, Gelencsér Máté. Edző: Krizsán András. 

– A torna a megszokott magas színvonalon zajlik, sok dicséretet kapunk. A csoportmeccseken voltak nagy különbségű győzelmek, a helyosztókon már szorosabb eredmények lesznek – mondta Lukács Gergely pécsi utánpótlás-szakágvezető. – Nagyon jó meccset játszottunk a szerb Crvena Zvezdával és legyőztük a dél-afrikaiakat, úgyhogy tisztességesen helytálltunk.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!