Közélet

2014.04.22. 16:22

„Közlekedik a család” vetélkedő Pécsett

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága Pécsett rendezi meg a „Közlekedik a Család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei elődöntőjét.

police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett családi vetélkedősorozat célja, hogy felhívja a közlekedők széles rétegeinek a figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára,  a család közösségnevelő erejére.

A versenyre minden olyan 2 felnőttből és minimum egy 6-17 év közötti gyermekből álló család jelentkezését várjuk, ahol a szülők valamelyike érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezik és az egyik gyermek tud kerékpározni.

A vetélkedő Baranya megyei döntőjére 2014. május 17-én (szombaton) 10 órától 12 óráig Pécsett, a Megyer Autócentrum (Pécsett, a Budai Vámnál) kerül sor.

A megyei versenyen való részvételhez a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon várjuk a versenyezni szándékozó családok regisztrációját.
A megyei döntőn győztes csapat elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Baranya megyét a 2014. szeptember 13-án Zsámbékon megrendezésre kerülő országos döntőn.  Az értékes nyeremények mellett, az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Rapid Spaceback személygépkocsi.
(A versennyel kapcsolatos további információk a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon szerezhető be.)

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!