Közélet

2014.04.23. 17:20

Igazi cirkuszi Nagy Kaland farkasokkal és elefántokkal

Nagy Kaland címmel új műsorral látható Pécsett április 23. és 27. között az Eötvös Cirkusz, mely a Makay úti Tesco mellett állította fel a sátrát.

M. B. E. (Dunántúli Napló)

A világhírű társulat, a családok cirkusza ezúttal kalózok színes kavalkádjával lepi el a porondot, Nelly, a lábzsonglőr a párizsi Burlesque Cirkusztól érkezik, láthatjuk Caroline-t, a forróvérű spanyol légtornászt, Angliából James Bond, az erő-egyensúlyozó jön, s mellettük a jövő cirkuszából futurisztikus artisták is feltűnnek. Lesz továbbá papagájshow, indiánok és cowboyok harca, izgalmas lovas bemutató a vadnyugat sztárjával, Johnyval, a mókás lóval, s láthatunk egy igazi világszámot is, a Monte- carló-i Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas elefántprodukcióját, valamint egyedülálló műsort alaszkai farkasokkal, mely először kerül cirkuszporondra.

A Nagy Kaland az Eötvös Cirkusz óriás sátrában minden korosztálynak hoz újdonságot április 23–27. között.

Mától péntekig 18 órakor lesz előadás, szombat-vasárnap pedig két alkalommal megy majd a műsor. Az előadásokról további részletes információk találhatók a www.eotvoscirkusz.com honlapon, a facebookon pedig megtudhatjuk a legfrissebb híreket a társulat életéről.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!