Kék hírek, bulvár

2014.07.23. 18:12

Gödörbe esett egy férfi, mentőhelikopter érkezett

A Fazekasboda közelében lévő halastónál történt a baleset.

bama.hu (forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Bajba jutott emberhez riasztották a tűzoltókat Baranya megyében Fazekasboda közelében. A balesetet szenvedett ember a településhez közeli halastónál esett bele egy gödörbe, önerejéből nem tudott felmászni.

A tűzoltók az erdész felvezetésével, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat terepjárójában közelítették meg a gödröt, a sérült ellátására magukkal vittek egy mentőst is.

Ott kiderült, hogy kötéltechnikára nem lesz szükség, a sérültet ugyanis hordágyon, gyalogosan is fel tudták hozni a tisztásra. A mentősök időközben mentőhelikoptert hívtak a hátát fájlaló sérülthöz.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget is, s azt válaszolták, hogy szerdán 15 óra 29 perckor érkezett a bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy a Fazekasboda mellett lévő halastónál szakadékba zuhant egy férfi. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a férfi a Fazekasboda és Lovászhetény között lévő 2. horgásztótól nem messze gombászás közben, egy körülbelül 15 méteres gödörbe esett a pórul járt ember.

A szerencsétlenül járt személyt kimentették, majd az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléssel kórházba szállították.

Címkék#Fazekasboda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!