Sport

2014.07.24. 11:37

Uzoma válaszára vár a PMFC

Sorsoltak a Ligakupában és az NB III-ban is.

H. L. (Dunántúli Napló)

A PMFC-MATIAS-nál Eke Uzoma válaszára várnak, ha elfogadja az ajánlatot, akkor már ma aláírhatják a szerződést. Az MTK elleni nyitány szombaton 18.30-kor kezdődik Újmecsekalján, egyetlen tv-csatorna sem közvetíti. A mérkőzést Németh Ádám vezeti.

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elkészítette a labdarúgó Ligakupa 2014–2015-ös idényének csoportbeosztását. A sorozatban a 16 élvonalbeli és a 16 másodosztályú együttes vesz részt, nyolc négycsapatos csoportra osztva küzdenek meg egymással. A PMFC-MATIAS a Puskás Akadémiával, a Soroksárral és a Szigetszentmiklóssal került egy csoportba.

Elkészült az NB III. sorsolása is, a Közép csoportban két baranyai csapat szerepel, a Kozármisleny és a Szentlőrinc. Előbbi hazai környezetben kezd, augusztus 16-án a Maglódot fogadja, majd Orosházára utazik, aztán a Dunaharasztit látja vendégül. A szentlőrinciek első három bajnokija: Orosháza (otthon), Dunaharaszti (idegenben), SZEOL (o). Az őszi idény november 22-én fejeződik be.

 

Címkék#Pécs#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!