Kék hírek, bulvár

2014.08.02. 14:18

Több százezret lopott a patika 64 éves takarítónője

Több mint egy éven át rendszeresen tulajdonított el kisebb pénzösszegeket munkáltatójától. Lebukott.

police.hu

Lezárult a nyomozás azzal a 64 éves mohácsi nővel szemben, aki egy éven át rendszeresen tulajdonított el kisebb pénzösszegeket munkáltatójától. A rendőrség az ügyben vádemelési javaslattal élt.

A Mohácsi Rendőrkapitányságon egy Mohács környéki gyógyszertár tulajdonosának feljelentése alapján március 26-án indult büntetőeljárás, melynek során a bólyi férfi elmondta, hogy az év elején esedékes adóbevallás kapcsán elvégzett könyveléskor tűnt fel a nagyobb összegű hiány. Ezt követően figyelni kezdte az üzleteiben lévő kasszagépeket, melyek fiókjaiban elhelyezett bevételekből rendszeresen - csak úgy, mint a feljelentés napján - kisebb összegek tűntek el.

A rendőrök a feljelentést követő néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 64 éves alkalmazottat, akitől az elfogásakor egy pénztárcában tárolva több százezer forintot foglaltak le. A feltételezett elkövető gyanúsítotti kihallgatásakor feltáró jellegű, beismerő vallomást tett.

A lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait a Mohácsi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!