Kultúra

2014.08.07. 13:47

Néptáncgálával zárul a Pécsi Nyári Színház

Ma este a Hitted volna? című vígjáték Kern András és Hernádi Judit főszereplésével, szombaton 21 órakor a Misina Néptáncegyüttes 10 éves jubileumi gálája jön.

M. B. E. (Dunántúli Napló)

Zárul ezen a hétvégén a Pécsi Nyári Színház: volt eddig 24 előadás, és a Káptalan utcai szabadtéri, valamint a diákszínjátszós helyszínek (Tettyei romok, Civil Közösségek Háza, Nyugati várfalsétány) 80 százalékos kihasználtsággal működtek. Az időjárás ezúttal jól alakult, eddig egyetlen előadást sem kellett elhalasztani eső miatt.

Ami még jön a Káptalan utcában: ma este a Hitted volna? című vígjáték Kern András és Hernádi Judit főszereplésével (a darabra három hete elkelt minden jegy), valamint szombaton 21 órakor a Misina Néptáncegyüttes 10 éves jubileumi gálája. A több korcsoportos táncesten látható a Babás szerkövek táncszínház, melynek zenéjét a Neofolk együttes lemezen is megjelentette, valamint egy folklórválogatás az együttes tíz évének legjobb koreográfiáiból. Továbbá szombat-vasárnap este az Escargo Hajója diákszínjátszók a Tettyei romoknál bemutatják a fiatalon elhunyt Borbély Szilárd Szól a kakas már című darabját.

 

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!