Sport

2014.08.13. 18:31

Tiszta vizet öntünk a pohárba a komlói ügy kapcsán

Úgy tűnik, néhány futballszurkoló és a klub vezetősége között feszültség volt az utóbbi hetekben, hónapokban, s emiatt valakik azt terjesztették, hogy a drukkerek ki vannak tiltva a meccsekről. Pintér Attila szakosztályvezető ezt cáfolta, várják a szurkolókat a mérkőzésekre.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

A Dunántúli Napló keddi számában a következő SMS jelent meg „Foci” címszó alatt: „Olvastam a levelet a komlói fociról. Tényleg kitiltották a szurkolókat? Valaki öntsön tiszta vizet a pohárba!”

Akkor most beleöntjük a pohárba a tiszta vizet. Felhívtuk Pintér Attilát, a komlói labdarúgók szakosztályvezetőjét, akitől megkérdeztük, igaz-e a hír, miszerint kitiltották saját szurkolóikat, vagy csak kacsa az egész.

– Nincsenek kitiltva, amikor elolvastam az Önök lapjában ezt az írást, nem is értettem, miről van szó – válaszolta Pintér Attila. – Nem tudom, ki találta ki, ki terjeszti ezt az egészet.


A sportvezető azt azért sejti, hogy honnan is indulhatott ez az egész történet. Elmondása szerint az előző szezon utolsó bajnokija előtt a hazai szurkolók egy kis csoportja kibérelte a műfüvest, hogy focizzon egy jót, s a játék után úgy döntöttek, sütnek egy kis szalonnát. A tűzre azonban fa helyett került kábel és fű is, amitől nagy füst lett, s emiatt a szomszédban zajló bajnoki játékvezetője meccs közben szólt a rendezőknek, hogy intézkedjenek, mert ez így nem járja. Ekkor a létesítményvezető vagy elzavarta őket vagy nem, mindenesetre Pintér Attila szerint ebből adódhat a keserűség.

– Természetesen jöjjenek csak a drukkerek a meccseinkre, nagy szeretettel várjuk őket. Mindössze egy kérésünk van, mindenki úgy viselkedjen, ahogy szurkolóhoz illik – zárta le a történetet Pintér Attila szakosztályvezető.

Meg akarják nyerni a megye I.-es bajnokságot

Az NB III.-tól búcsúzó komlóiak játékoskerete alaposan kicserélődött a nyáron, sokan távoztak és természetesen sok új futballista érkezett hozzájuk. Az edző sem a régi már, Nagy Tamás helyére Varga Balázs a Szászvártól szegődött át a kék-fehérekhez – előbbi csapatánál játékos-edző volt, itt elsősorban csak edzősködne, s csak akkor szállna be, ha nagyon szükséges.

Pintér Attila szakosztályvezető elmondta, sok fiatal, nyerő típusú játékost szerződtettek, akikkel a cél egyértelmű: meg akarják nyerni a megye I.-es bajnokságot, s vissza szeretnének jutni az NB III.-ba. A Magyar Kupával már nem kell foglalkozniuk, ebben a sorozatban ugyanis rögtön az országos főtábla első fordulójában befejezték a szereplést, hiszen vasárnap 3-1-re kikaptak Szerencsen, így kiestek.

Címkék#komló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!