Kék hírek, bulvár

2014.08.15. 13:24

Elkapták és őrizetbe vették a kutyát kínzó pécsi férfit

Tolna megyébe menekült a brutális állatkínzó. Pénteken elkapták.

police.hu

Amint arról részletesen beszámoltunk, állampolgári bejelentés érkezett 2014. augusztus 10-én délelőtt, hogy Pécsett Uránvárosban egy családi ház udvarából eltűnt egy négy hónapos kutya. A bejelentő a későbbiekben egy elhagyatott épületből hallott kutyanyüszítést. A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján rövid időn belül elfogták I. Zsolt 24 éves pécsi személyt.


 
A férfit előállították, gyanúsítottként kihallgatták, amely során a terhére rótt bűncselekményeket beismerte.
 
A 24 éves férfival szemben a Pécsi Rendőrkapitányság lopás vétség és állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el, majd elengedték.
 
A büntetőeljárás során később a rendőrök megállapították, hogy I. Zsolt egyéb bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható, így vele szemben 2014. augusztus 14-én elfogatóparancs kibocsátására került sor.

A Pécsi Rendőrkapitányság Uránvárosi Rendőrőrs nyomozói 2014. augusztus 15-én Tolna megye területén a férfit elfogták, őrizetbe vették, majd előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!