Közélet

2014.08.18. 19:29

A „napelemgyár” előtt mutatta be közös jelöltjeit a DK és az MSZP

Sajtótájékoztató keretében mutatták be hétfő délután az MSZP és a DK közös jelöltjeit Komlón.

K. E. I. (Dunántúli Napló)

Szakács László országgyűlési képviselő hangsúlyozta, a városban az elvégzett munka alapján választották ki a jelölteket, így nem volt vita a két párt között. A megegyezés alapján 6 MSZP-s és 4 DK-s, közös jelölt indul az őszi önkormányzati választásokon, köztük három civil szervezeti vezetővel. A polgármesterjelölt dr. Barbarics Ildikó ügyvéd, aki már 12 éve önkormányzati képviselő. Újságírói kérdésre Szakács László elmondta, a Tisztelet Komlónak Egyesülettel nem tudtak megegyezni a polgármesterjelölt személyében, így velük nem lesznek közös jelöltjeik.

A sajtótájékoztató helyszíne egyébként az évek óta „épülő” napelemgyár előtti járda volt, nem véletlenül. Barbarics Ildikó rámutatott: az elmúlt négy évet jól jellemzi a ma is üres, gazzal benőtt épület. Termelő munkát nem sikerült létrehoznia a városvezetésnek, csak a közmunka maradt. Ezen kell változtatni – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!