Kék hírek, bulvár

2014.09.11. 16:10

Hat méterről dőlt el a létrával a pécsi üzem dolgozója

Egy pécsi cég csarnokában történt a baleset, egy munkaügyi előadó vállalta érte a felelősséget, vádat emelhetnek ellene.

police.hu

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A létra kiképzése és elhelyezése sem stimmelt
[/caption]

Hat métert esett az a férfi, aki egy pécsi cég csarnokában egy présgépet tisztított. Épp a tetejére vezető létrán állt, amikor az dőlni kezdett, majd rázuhant az 55 éves sértettre. A szakértői vélemény megállapította, hogy a létra kialakítása és elhelyezése súlyosan és közvetlenül veszélyeztette a létra használójának testi épségét. A balesetért felelőssé tehető 31 éves munkaügyi előadót gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte.

A ma nyilvánosságra hozott, szeptember 22-én történt baleset kapcsán a Pécsi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával nyomozott, majd szeptember 8-án a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!