Kék hírek, bulvár

2014.09.11. 16:31

Eltűnt Kiss Zoltán, keresik a rendőrök

Szeptember elseje óta nem adott magáról életjelet a pécsi férfi.

police.hu

A Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Kiss Zoltán 44 éves pécsi lakost, aki 2014. szeptember 1-jén otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet magáról nem adott.

Kiss Zoltán körülbelül 170 centiméter magas, erős testalkatú, középen hosszabbra hagyott, sötét rövid hajú, barna szemű. A két alkarján és a teljes hátfelületén nonfiguratív, illetve sárkányt ábrázoló tetoválás található.


   
Eltűnésekor világos, homok színű hosszú nadrágot, fehér színű, ujjatlan trikót és sötét-világos terep színű, kék kapucnis felsőt viselt.

Előfordulási helye: Pécs város egész területe, de akár egész Magyarország területe is lehet.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kiss Zoltánt felismeri és  jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!