Kék hírek, bulvár

2014.09.29. 09:45

Nem a világvége jött, hanem a rendőrök

A civilizáció összeomlására készülhetett egy szigetvári férfi, aki csaknem ezer konzervet kalmozott fel a pincéjében. A készletet viszont lopta, így bajba került.

N. L. (bama.hu)

Azt nem tudni biztosan, hogy háborúra, járványra, esetleg zombiapokalipszis kitörésére számított-e az az 56 éves férfi, aki éveken át halmozott fel készletet a pincéjében. A rendőrség tájékoztatása szerint a szigetvári férfi a munkahelyéről, egy helyi üzemből szerzett be (csak sajnos eltulajdonítás módszerével) konzerveket és befőtteket. A civilizáció összeomlásakor bizonyára kincset érő árukat kis tételekben csempészte ki a gyárból 2011 óta, így nagy részük már el is veszítette szavatosságát, de ez nem csökkenti a tette súlyosságát.

Mivel a rendőrök a házkutatáskor a pincében megtalálták az ellopott éllemiszereket és a férfi is részletes beismerő vallomást tett, lopás megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

Címkék#szigetvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!