Sport

2014.10.03. 16:47

Bajorhegyivel erősített a Komló, Rahimicset megbüntették

A Sport36-Komló férfikézilabda-csapata öt forduló után pont nélkül áll az élvonalban. Lépni kellett.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

Amelyik csapat az első öt mérkőzéséből ötöt elveszít, annál természetesen nem lehet madarat fogatni sem a játékosokkal, sem a vezetőkkel. Utóbbiak ilyenkor kezdik el olyan vészmegoldásokon törni a fejüket, amelyeknek köszönhetően a folytatás sikeresebb lehet.

Nos, ilyen cipőben jár manapság a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata, amely öt forduló után pont nélkül áll az élvonalban. Az eddig lejátszott mérkőzéseken látszott, hogy Farkas Attila együttesére ráférne még az erősítés, s tegnap bővült is a keret: a tapasztalt, 33 éves Bajorhegyi Ádámot szerződtették a kék-fehérek. A megtermett, 100 kilós és 196 centis játékos korábban szerepelt a Szegedben, a Gyöngyösben, a Mezőkövesdben, a Vácban, most pedig nem volt csapata.

– Most délelőtt sikerült vele megállapodnunk, reméljük, hogy a hétvégi bajnokin már játszhat is – mondta lapunknak Szigeti Szabolcs, a komlóiak ügyvezető igazgatója. – Elsősorban a védekezésben nyújthat kiemelkedő teljesítményt, nagy szükségünk volt egy ilyen jó, tapasztalt játékosra.

A sportvezető hozzátette, értékelték az eltelt két és fél – három hónapot, s bár a vezetőség tisztában van vele, hogy a sorsolás nagyon nehéz volt a bajnokság elején, az eddigi szerepléssel ennek ellenére nem lehet elégedett. Ráadásul fegyelmi gondokkal is meg kell birkózniuk a komlóiaknak: a nyáron szerződtetett bosnyák jobbátlövő, Emir Rahimics ilyen okok miatt büntetést kapott a klubtól.

Farkas Attila csapata most szombaton a Balatonfüredet fogadja, s miután a leendő vendégek jóval nagyobb játékerőt képviselnek, nem valószínű, hogy megszületik az első komlói győzelem. Utána azonban a PLER-hez utaznak Péter Szabó Dávidék, s itt már egyértelműen a két pont megszerzése az elvárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!