Kék hírek, bulvár

2014.10.10. 07:06

Halálos buszbaleset miatt késnek a vonatok a Pécs-Budapest vonalon

Nagylóknál egy vasúti átjáróban szakadt ketté egy utasok nélküli busz. A Pécs-Budapest vonalon egyórás késésre kell számítani.

bama.hu, katasztrofavedelem.hu

A Dombóvárról a Déli pályaudvarra közlekedő személyvonat összeütközött az Alba Volán autóbuszával Nagylók állomásnál, a vasúti átjáróban. 

A rendőrség közlése szerint az autóbusz sofőrje a piros jelzés ellenére ráhajtott a vasúti pályára és összeütközött egy mentrendszerint közlekedő személyvonattal.  Az autóbusz az ütközés következtében kettészakadt. A busz nem szállított utasokat, a sofőr a helyszínen életét vesztette.

A vonat utasai közül senki sem sérült meg. A baleset következtében megsérült a vasúti felsővezeték.

A vasúti közlekedés az érintett szakaszon, a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon közlekedő vonatok utasainak 50-60 perc késésre kell számítaniuk.

Négyórás késés - olvasó

Hírt adtak a nagylóki szerencsétlenségről, melynek során vonat és busz ütközött. Közlik, hogy a pécsi vonalon egyórás késésre lehet számítani.

Nos, a ma reggeli Baranya IC 8 óra helyett 12 órakor érkezett meg a Kelenföldi pályaudvarra, s az utána következő két pécsi IC is kétórás késést szenvedett. (GI)

Nos, a ma reggeli Baranya IC 8 óra helyett 12 órakor érkezett meg a Kelenföldi pályaudvarra, s az utána következő két pécsi IC is kétórás késést szenvedett. (GI) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!