Kék hírek, bulvár

2014.11.06. 19:07

Busznak csapódott egy autó a 6-oson, elszíneződött a szonda

A baleset a pellérdi elágazóban történt a 6-oson. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott a baleset okozójánál.

bama.hu

Egy személyautó és egy busz ütközött Pécsen a 6-os úton, a pellérdi kereszteződésben.

A rendőrség elmondta a bama.hu-nak, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján november 6-án 17 óra 10 perc körüli időben az 5801-es számú úton egy kivilágítatlan személygépkocsi közlekedett Pellérd felől, amikor a 6-os számú főközlekedési út kereszteződésében eddig tisztázatlan okok miatt a 6-os úton Szigetvár felől Pécs felé közlekedő autóbusznak ütközött. Az ütközés következtében a személygépkocsi vezetője az elsődleges adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit kórházba szállítását követően további vérvizsgálatoknak vetették alá.

A baleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja, a gépjárművezető ellen járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!