Sport

2014.11.07. 18:35

Fitnesz: Mercz Melinda indulhat az Arnold Classicon

Mercz Melinda az IFBB magyar bajnokságon bodyfitnessben a 168 cm alattiak kategóriájában bajnoki címet nyert, aranyérmes lett.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

A verseny után mindenki csupa mosoly volt – nem véletlenül. Mercz Melinda az IFBB magyar bajnokságon bodyfitnessben a 168 cm alattiak kategóriájában bajnoki címet nyert, aranyérmes lett. S ha ez nem lett volna elég, superbody kategóriában is döntőbe került, itt végül az ötödik helyen végzett.

– Nem volt meglepetés számunkra az első helyezése, mert ő egy nagyon elhivatott, fanatikus versenyző – mondta tanítványáról Mihály Melinda, a Mecsek Fitness edzője, aki párjával, Drávavölgyi Tamással együtt készítette fel Mercz Melindát az idei versenyszezonra. – Úgy érzem, kihozta magából a maximumot, persze edzőként azért látom, hogy van még mit csiszolni, lehet még előrelépni.

Kell is még javítgatni, dolgozni, a bajnoki cím ugyanis azt jelenti, hogy Mercz Melinda indulhat a rangos külföldi versenyeken. Köztük például a madridi Arnold Classicon, amely a világ egyik legismertebb, legelismertebb viadala – s amelyet nyugodtan nevezhetünk világbajnokságnak.

S jövőre a tanítvány mellett a mester is ott lesz a pódiumon.

– Tavasszal nyertem érmet Magyar Kupán, de az őszi szezont kihagytam. Jövőre azonban versenyezni szeretnék – árulta el Mihály Melinda.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!