Sport

2014.11.11. 20:39

Négy meghatározó játékosa nélkül sem esett szét a Komló Szegeden

A férfi kézilabda NB I 13. fordulójában a Mol-Pick Szeged hazai pályán 27–17-re legyőzte a Sport36-Komlót. A listavezető szezonbeli 12. meccsét is megnyerte, a vendégcsapat a 11.-et is elvesztette.

Sz. M. (Dunántúli Napló), nso.hu

Péter Szabó Dávid, Szögi Balázs, Szöllősi Bence és Emir Rahimics nélkül szinte halálra volt ítélve Ratko Djurkovics csapata, hiszen az EHF-kupa címvédőjével találkoztak. Az ezer sebből vérző komlóiak ennek ellenére remekül játszottak, és szinte a tarcsival kiállva is vállalható vereséget szenvedtek a bombaerős hazaiaktól.

Mol-Pick-Szeged– Sport36-Komló 27-17 (17-10)

Kézilabda-NB I., férfiak. Komló: GRANICS – OSZLÁR 2, KUN 5, RADJENOVICS 5, HADZIOMEROVICS 1, SEBESTYÉN 1, WÉBER 2. Cs.: SELYMES (k), LAUFER 1, NAGY Z., MARCSEK, HIDASI, GYŐRI. Vezetőedző: Ratko Djurkovics.

Ratko Djurkovics: – A csapat bemutatta, hogy nem fél. Voltak hibák, de akarattal, nagy szívvel játszottunk. Minden játékosom óriási dicséretet érdemel..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!