Kék hírek, bulvár

2014.11.22. 19:29

Baleset az M60-on: halak terítették be az utat

Két jármű ütközött össze a bólyi lehajtó előtti szakaszon, a 6-os kilométerszelvénynél.

forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Összeütközött egy kisteherautó és egy gépkocsi szombat késő délután Baranya megyében, az M60-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 6-os kilométerszelvénynél, a bólyi lehajtó előtti szakaszon - adta hírül a katasztrófavédelem weboldala szombat este.

A bama.hu a rendőrségtől megtudta, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014. november 22-én 17 óra 18 perckor az M60 autópálya bal pályatestének 7-es km szelvényében két gépjármű haladt egymás után Mohács irányába. A hátul közlekedő személygépkocsi haladása során nekiütközött az előtte haladó tehergépkocsinak, mely az ütközés következtében az útról letért, majd felborult. A balesetben az elsődleges adatok szerint nem sérült meg senki. (A katasztrófavédelem korábbi közlése szerint többen megsérültek, ám úgy tűnik szerencsére, ez nem igaz.)

A teherautó szállítmánya élőhal volt, amely az úttestre szóródott - számolt be a babara.hu.

A balesethez Mohácsról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán a Budapest felé vezető oldal egy forgalmi sávját lezárták.

Címkék#Pécs#M6

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!