Közélet

2014.11.25. 17:24

Helyben minősítik a turistacsalogató finomságokat

Pálinkaminősítéssel folytatódott a minőségi helyi termékek megismertetésére törekvő Baranya Megyei Falusi Turizmus Egyesület kezdeményezése.

N. L. (Dunántúli Napló)

A Tolna megyei harci Brill Pálinkaházban a számos főzdéből érkező párlatok megmérettetésén a legjobban egy 2006-os cabernet franc törkölypálinka szerepelt, de mások mellett egy vilmos körtéből és egy cigánymeggyből készült pálinka is magas pontszámot kapott.

Hamarosan folytatás is lesz: a napokban Pécsett sajtok és mézek vizsgáznak, december elején pedig szörpök, lekvárok és natúr gyümölcslevek nyilvános minősítése várható.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!