Közélet

2014.12.12. 11:26

Gyanúsan sokan nézegették Kozsó leleteit a pécsi klinikán

A Bors úgy tudja, közel háromszázszor nézték meg az énekes adatait – és hogy a PTE klinikája belső vizsgálatot indított az ügyben.

BAMA

Jogosulatlanul turkáltak Kozsó egészségügyi adataiban, így vizsgálat indult az énekest kezelő pécsi klinikán – írta meg a bors.hu. Ahogy arról beszámoltunk, az énekes-producer egy agyműtét miatt feküdt be a PTE idegklinikájára, ahol mesterséges kómában és intenzív osztályon tartották. A bulvárlap úgy tudja, az Kozsó párja javasolta, hogy kérjék le, kik és hányszor nyitották meg leleteit a Pécsi Klinikai Központ rendszerében - és mint kiderült közel háromszáz alkalommal történt ilyen.

– Az elmúlt hónapban a PTE Klinikai Központ egyes egységeiben valóban történtek jogszeru?ségében kétséges adatlehívások - idézi a bors.hu az egyetem válaszát, hozzátéve: a központ belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, és a bebizonyosodott jogosulatlan adatkezelést szankcionálni fogja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!