Kék hírek, bulvár

2014.12.14. 14:58

Betörték egy helyi járatú busz ablakát Pécsett

Az egyik internetes lap szeint flóbert pisztollyal lőhettek rá egy pécsi buszra. A rendőrség nem erősítette meg a hírt. Frissítve: a Tüke Busznál hírzárlat van az ügyben.

bama.hu, B. A.

A rémhír már a Facebookon is terjed, ezért a pecsma.hu megkereste a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik az alábbi hivatalos tájékoztatást adták:

Telefonon érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a rendőrség ügyeletére érkezett telefonos bejelentés, miszerint 2014. december 14.-én 06:00 óra körüli időben Pécsett az Indóház téren két személy egy helyi járatú autóbusz ajtajának üvegét eddig ismeretlen eszközzel betörte.

A rendőrök helyszíni szemlét tartottak, több tanút kihallgattak, a beszerzett adatok alapján a Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekményt elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.”

Frissítve (14:25): Hétfőn reggel a Dunántúli Napló megkereste a Tüke Buszt, ahol türelmet kértek, és közölték, hogy keddig hírzárlatot rendeltek el az ügyben. A baranyai napilap nem hivatalos forrásokból úgy tudja, hogy nem találtak a helyszínen flóbert pisztolyra utaló jeleket.

Frissítve (16:15): A rendőrség az alábbi választ küldte szerkesztőségünknek: „az ügyben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás, melynek részleteiről egyelőre nem áll módunkban felvilágosítást adni. Annyi azonban elmondható, hogy az elvégzett nyomozati cselekmények során ezidáig olyan nyom, illetve információ nem merült fel, mely fegyverhasználatra utalna.”

<!-- Betörték egy helyi járatú busz ablakát Pécsett Az egyik internetes lap szeint flóbert pisztollyal lőhettek rá egy pécsi buszra. A rendőrség nem erősítette meg a hírt. Frissítve: a Tüke Busznál hírzárlat van az ügyben. bama.hu, B. A. -->

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!