Sport

2014.12.17. 17:01

Megtámadott busz: a szélvédő betört, de senki nem lőtt

Két feldühödött fiatal rongálhatta meg a pécsi buszt vasárnap reggel.

B. A. (Dunántúli Napló)

Nem erősítette meg senki azt a közösségi oldalakon, és az egyik pécsi hírportálon is közölt pletykát, miszerint vasárnap flóbert pisztollyal lőttek volna egy pécsi buszra. A Tüke Busznál hétfőn azt mondták, keddig hírzárlat van, mert a rendőrség még vizsgálódik, de tegnap sem adtak ki közleményt. A Pécsi Rendőrkapitányságon úgy nyilatkoztak, hogy az ügyeletükre érkezett telefonos bejelentés szerint vasárnap reggel hat óra körül Pécsett az Indóház téren két személy egy helyi járatú autóbusz ajtajának üvegét eddig ismeretlen eszközzel betörte.

A rendőrök helyszíni szemlét tartottak, több tanút kihallgattak, és a beszerzett adatok alapján a Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. Az eljárás részleteiről azonban egyelőre nekik sem állt módjukban felvilágosítást adni. Annyit azonban elmondtak, hogy egyelőre olyan nyom, illetve információ nem merült fel, amely fegyverhasználatra utalt volna.

Lapunk úgy tudja, hogy a busz szélvédőjét két fiatal törhette be, akiket nem engedtek a szendvicsükkel együtt felszállni a buszra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!