Sport

2014.12.17. 18:13

PMFC: távozik Lantos

A Pécsi MFC labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy távozik a több játéklehetőség reményében Lantos Levente, a klub jelenlegi keretének leghűségesebb futballistája.

pmfc.hu

A kétszeres NB II-es aranyérmes, Ligakupa-ezüstérmes 34 éves védő 1997 óta 266 bajnoki mérkőzésen viselte a PMFC mezét, a Munkás csapatkapitánya is volt.

El kell ismernem, a végéhez közeledik a játékos-pályafutásom, ugyanakkor érzem még magamban a lendületet és az elszántságot, játszani szeretnék – nyilatkozta Lantos Levente a pmfc.hu-nak. – Az elmúlt időszakban akármennyire is igyekeztem, nem tudtam a PMFC kezdőjébe kerülni, ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy megpróbálom máshol, más osztályban. Nehéz volt elfogadtatnom magammal a váltás szükségességét, mert nagyon szép időszakokat éltem meg a Péccsel. 1997 óta részese vagyok a PMFC-családnak, nehéz szívvel búcsúzom, de most jött el az idő, hogy lépjek.”

Elképzelhető, hogy Lantos Levente más funkcióban visszatér még Pécsre, mert Matyi Dezső tulajdonos is szeretné, hogy kapcsolatban maradjon a klubbal.

Címkék#Pécs#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!