Kék hírek, bulvár

2015.01.08. 12:53

Bekábítózva gőzölt be a 21 éves pécsi

Tombolt a távolsági buszpályaudvaron, majd a rendőri intézkedésnek is ellenszegült.

police.hu

Egy fehér, kapucnis felsőt viselő személyről érkezett 2015. január 7-én 22 óra 51 perckor a rendőrség ügyeletére, mely szerint az ismeretlen férfi Pécsett a távolsági buszpályaudvaron az egyik busz első ajtaját rugdosta, valamint a nála lévő farúddal ütlegelte, majd a belső teleszkópot kitörte a helyéről. Cselekménye a buszon tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltett.

A beszerzett információk alapján a kiérkező rendőrök pár perccel később a Somogyi Béla utcában igazoltatták a feltételezett elkövetőt, aki nem volt hajlandó magát alávetni a jogszerű intézkedésnek, ezért megbilincselték. A 21 éves pécsi lakosnál az előállítását követően alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott.

Ellene kábítószer birtoklása vétség, garázdaság vétség, valamint jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség és közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása szabálysértések elkövetésének gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányságon eljárást kezdeményeztek.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!