Kék hírek, bulvár

2015.01.31. 00:30

Gondot okozott a hóvihar Baranyában

Elakadt kamionokat és buszt is menteni kellett péntek este.

dg (bama.hu)

Elakadt kamionokat mentettek a szekszárdi hivatásos és a mecseknádasdi önkéntes tűzoltók péntek este Baranya megyében, a 6-os számú főút Mecseknádasd és Pécsvárad közti szakaszán.

Ezen kívül egy megcsúszott autóbuszt mentettek péntek este a komlói hivatásos tűzoltók Baranya megye északi részén, a Komlót Zobákpusztával összekötő úton. A balesetben senki nem sérült meg, a menetrend szerint közlekedő autóbusz utasait mentesítő járat szállítja tovább. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az M6/60-os úton sem volt fenékig tejfel este közlekedni - számolt be a bama.hu egyik munkatársa. Bár a forgalom csekély volt Budapest felé, a sűrű hóesésben igencsak csökkenteni kellett a sebességet, az összes sáv hókásás, latyakos, havas volt.

Mánfa és Pécs között egy fa dőlt az útra, csakúgy mint Orfű és Pécs között.

Hetvehely határában egy takarmányt szállító kamion fordult az árokba. A balesetben nem sérült meg senki. Bakonya erdészháznál, egy Volánbusz árokba csúszott, a sofőrön kívül nem volt más a buszon.

Szombaton is esni fog?

Nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, a déli órákig északkeleten is megszűnik a havas eső, havazás. A délnyugati, nyugati szél több helyen élénk, északkeleten eleinte erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!