Kék hírek, bulvár

2015.02.23. 10:11

Gyilkosság Pécsen: szíven szúrta áldozatát

Lapunk úgy tudja, a gyanúsított beismerte tettét. A kihallgatáson azt mondta, amikor gyalogosan elhaladt a szórakozóhely előtt az ajtónál álló férfi durván „beszólt” neki, mire elveszítette önuralmát.

mb

A rendőrség indítványának helyt adva elrendelte a Pécsi Járásbíróság G. László előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombaton hajnalban halálosan megsebesített egy huszonnyolc éves fiatalembert az egyik pécsi szórakozóhely előtt.

Lapunk úgy tudja, a gyanúsított beismerte tettét. Információnk szerint azt mondta, amikor gyalogosan elhaladt a szórakozóhely előtt, az ajtónál álló későbbi áldozat durván „beszólt” neki, mire elveszítette önuralmát, s rövid szóváltás után szíven szúrta. Úgy tudjuk, a rendőröknek arról is beszélt, hogy azért volt feldúlt állapotban, mert éppen szakított barátnőjével.

Amint korábban beszámoltunk róla, néhány óra alatt elfogták a rendőrök szombaton azt a pécsi férfit, aki halálosan megsebesített egy huszonnyolc éves fiatalembert szombaton hajnalban. A gyilkosság a Zsolnay-szobor közelében történt, egy hajnali öt óráig nyitva tartó, egyébként nem rossz hírű vendéglátó-hely előtt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!