Kék hírek, bulvár

2015.02.23. 13:28

Újabb gyilkosság Baranyában

Újabb emberölés történt Baranyában a Dunántúli Napló információi szerint az éjjel. A tettest elfogták.

Babos Attila (Dunántúli Napló)

Frissítve: Megérkezett a rendőrség közleménye az ügyben

Egy 36 éves férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy a Cserdi szőlőhegyen élettársát olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő életét vesztette.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. február 23-án hajnalban egy 36 éves Cserdiben élő férfi közös italozást, majd veszekedést követően tettleg bántalmazta 34 éves élettársát. A nő a bántalmazás következtében életét vesztette.

A rendőrök a férfit elfogták, gyanúsítotti kihallgatásán feltáró jellegű beismerő vallomást tett. Vele szemben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság - bűnügyi őrizete mellett - halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Korábban írtuk:

Lapunk információi szerint jelenleg is tart a gyilkossággal gyanúsított férfi kihallgatása a rendőrségen. Úgy tudjuk, hogy az emberölés a cserdi szőlőhegyen történt, és a fodrászként dolgozó nő a tettes durva bántalmazása miatt halhatott meg.

------------------

Úgy tudjuk, hogy egy 30 és 40 év közötti nő az áldozat, és a párja lehetetett a tettes, így nem kizárt, hogy féltékenység vezetett a tragédiához. A holttestre Cserdiben találtak rá, de úgy tudjuk, hogy a pár nem ott, hanem Szentlőrincen lakott.

A rendőrség egyelőre a türelmünket kérte az esettel kapcsolatban, későbbre ígértek tájékoztatást. Úgy tudjuk, a tettest elfogták.

Amint korábban beszámoltunk róla, néhány óra alatt elfogták a rendőrök szombaton azt a pécsi férfit, aki szíven szúrt egy huszonnyolc éves fiatalembert. A gyilkosság a Zsolnay-szobor közelében történt.

Címkék#cserdi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!