Kék hírek, bulvár

2015.02.27. 14:32

Szíjával is bántalmazta, majd magára hagyta a nőt a cserdi gyilkos

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a cserdi gyilkosság gyanúsítottját.

M. B. (Dunántúli Napló)

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a napokban azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy olyan súlyosan bántalmazta élettársát a Cserdi szőlőhegyen hétfőn hajnalban, hogy a nő életét vesztette.

A bíróság tájékoztatása alapján a jelenlegi adatok szerint a férfi és a nő aznap kitartóan italozott, majd hazafelé menet, a szőlőhegyen összevesztek. A vita elfajult. A gyaloglás közben ittassága miatt többször is elesett nőt folyamatosan bántalmazta: több alkalommal megrúgta, öklével az arcába ütött, kezénél fogva a földön húzta, derékszíjával verte, majd hiányos öltözetben a lakóhelyükként szolgáló présház közelében magára hagyta.
 
A gyanúsított később mégis segítséget hívott, két szomszédjával a présházba vitték az élettársát, aki azonban ekkor már nem élt, a hamarosan megérkezett mentősök is már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

A bíróság úgy ítélte meg, hogy a férfi  – aki egy másik bűncselekmény miatt korábban felfüggesztett szabadságvesztést kapott – szabadlábon hagyása esetén megszökne a felelősségre vonás elöl. Halált okozó testi sértés miatt zajlik ellene a büntetőeljárás.

M. B. (Dunántúli Napló) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!