Sport

2015.03.09. 17:46

A Hertha hosszú távra tervez Dárdaival

Michael Preetz, a német élvonalbeli Hertha BSC labdarúgócsapatának klubmenedzsere elmondta a Kickernek: hosszú távra szeretne tervezni a csapatot irányító Dárdai Pállal és segítőjével, Rainer Widmayerrel.

forrás: NSO.hu

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a rossz eredmények miatt menesztett Jos Luhukayt váltotta a kispadon február ötödikén. Irányításával a Hertha 2–1–2-es mérleget tud felmutatni, jelenleg a 14. helyen áll a Bundesliga tabelláján. A Berliner Morgenpost hétfői cikke szerint a magyar szakember keze alatt jelentősen javultak a berlini csapat statisztikái - írja az nso.hu.

„Egyelőre a jelenlegi szituációt kell megoldanunk, de a mostani edzői felállást szeretnénk bebetonozni. Tudjuk, hogy merre akarunk együtt továbbmenni” – nyilatkozta Preetz a Kickernek. A klubmenedzser most először jelezte egyértelműen a sajtó nyilvánossága előtt, hogy hosszú távra tervez Dárdaival. A magyar szakvezető nem fix időtartamú szerződéssel dolgozik a Hertha első csapatánál, segítője, Rainer Widmayer a 2014–15-ös szezon végéig szóló kontraktust kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!