Közélet

2015.04.01. 10:08

Újra nyitva a Fema, hatalmas akciókkal

Tizenhárom pécsi tulajdonos vállalkozó fogott össze. A kis üzletekben vasárnapokon is nyitva lesznek.

B. A. (Dunántúli Napló)

Nyitási akciókkal várják a vásárlókat az újranyitott Femában ma, azaz április 1-jén a boltok üzemeltetői. Tizenhárom pécsi tulajdonos vállalkozó fogott össze, akik az elmúlt hetekben – gyakorlatilag teljes titokban – a kerítéssel elbarikádozott épületben nekiálltak helyrehozni a 2013 nyarán félig leégett épületet.

Ma reggelre lebontották a kerítést a nyugati oldalon, s kitárták a kapukat, valamint 70–90 százalékos akciókkal próbálják visszacsalogatni a vásárlókat. Több terméket kizárólag ma, azaz április 1-jén a 90-es évek eleji áron kínálnak, mert akkor élte fénykorát a bevásárlóközpont, ahol sok külföldi is vásárolt.

A tulajdonos kereskedők azt mondták, akkor merült fel bennük az újranyitás gondolata, amikor megtudták, hogy a kis üzleteikben ők vasárnapokon is nyitva lehetnek, így újra felfuthatna az üzlet, s a jövőben nyitva is lesznek vasárnaponként.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!