Kék hírek, bulvár

2015.04.17. 10:50

Út menti fát és oszlopot is kidöntött egy autó Zobákpusztánál

Néhány perccel szerda éjfél után riasztották a komlói hivatásos tűzoltókat a Komló-Zobákpusztai elágazóhoz, ahol közúti baleset történt.

forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Egy személyautó az útról lesodródva a szemben lévő árokba csapódott. A jármű kidöntött egy telefonoszlopot, amelyet csak a vezeték tartott meg. Ezen kívül egy út menti fának is neki ütközött.

A személyautó az oldalára borulva, az úton állt meg, félpályán akadályozva a közúti közlekedést. A tűzoltók a jármű mellett állva találták meg a személyautó vezetőjét, aki fejsérülést szenvedett. Rajta kívül még egy személy utazott az autóban, ő nem sérült meg a balesetben. A beavatkozók áramtalanították a járművet, majd az autóra dőlt fát távolították el. Két létra segítségével a telefonkábelt tartó oszlop megtartása is szükségessé vált, amíg a szolgáltató szakemberei nem érkeztek ki a helyszínre. Az autó vezetőjét kivizsgálás céljából kórházba szállították.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!