Közélet

2015.05.26. 08:57

Négy sávot elfoglalva állt meg egy busz Pécsett

A 6-os út és a Szabadság utca kereszteződésében állt meg kedd reggel egy helyi járatú busz, szinte teljes szélességében lezárva a 6-os utat.

bama.hu

Frissítve: A 6-os út pécsi szakaszán, a Szabadság utca kereszteződésében vesztegelt kedden reggel egy helyi járatú busz, szinte teljes szélességében lezárva a főutat. Koccanásos, sérüléssel nem járó baleset történt, de az érintett 3-as busz a helyszínelés idején nem tudta elhagyni a helyszínt. Amiatt vesztegelt ott egy órán át, mert sok volt a koccanás, másutt is helyszíneltek, a személyautó sofőrje pedig ragaszkodott a rendőrségi jelenléthez.

Reggel írtuk: „A diszpécserszolgálat tájékoztatása szerint koccanásos közúti baleset történt a helyszínen, eddig a percig 57 perce tart a helyszínelés. Amíg az nem ér véget, érdemi információval nem tudok szolgálni. Egy 3-as jelzésű járatunk érintett” - írta 9 óra után küldött levelében Bognár Szilvia, a Tüke Busz ügyfélszolgálati és ellenőrzési vezetője.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!