Kék hírek, bulvár

2015.06.13. 10:58

Pécsi gyilkosság szenteste: befejezték a nyomozást

A pécsi pályaduvarnál történtek miatt két fiatalt emberöléssel, egy harmadikat csoportos garázdasággal vádolnának.

police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendelkezésre álló adatok alapján 2014. december 24-én 16 óra 30 perc körüli időben Pécsett, az Indóház téren lévő buszmegállóban előzetes szóváltást követően egy fiatalokból álló társaság bántalmazott egy 36 éves pécsi férfit. A sértett a kórházba szállítását követően elhunyt. Az eljárás során beszerzett szakértői vélemény szerint a halálát bántalmazás okozta. A rendőrök két napon belül azonosították, és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőket, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A három fiatalkorú közül kettővel szemben emberölés bűntett, harmadik társukkal szemben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság folytatta a nyomozást, amelynek iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékességgel rendelkező ügyészségnek.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!