Kultúra

2015.06.15. 15:22

Szerdán startol a Fishing on Orfű

Kispál másodszor. Víziszínpad először. Fishing nyolcadszor. És újra teltház – elővételben. Szerdán startol a fesztivál, ahol a közönség szavazta meg a nagyszínpad nevét! És vajon Rátgéber idén végre átugorja a tavat?

bama.hu (forrás: Fishing on Orfű)

Vízíszínpad

A fesztivál büszkén jelenti be új helyszínének részletes programját. A tópartnál elhelyezett mobilstégen napi két akusztikus minikoncertet hallgathatnak meg a strandolók, akár matracról, a vízben úszkálva. Csütörtökön az art-pop fiatal trónkövetelői, a Ricsárdgír, valamint a keserédes gitárzenében utazó Konyha játszik. Pénteken az Óriás frontembere, Egyedi Péter valamint egy különlegesen áthangszerelt koncerttel az Elefánt lép színpadra. Szombaton a Blahalousiana két tagja, Barbi és Jancsó, valamint a mindig remek hangulatot teremtő Maszkura és a Tücsökraj szórakoztatja a strandolókat. A 25 perces minikoncertek 3-kor és 4-kor kezdődnek az Orfűi Vitorlás Egyesület stégjénél.

Tóátugrás

Rátgéber László ismét nekirugaszkodik, hogy végre átugorja az orfűi tavat. A legendás pécsi kosárlabdaedző az elmúlt 7 év sikertelen kísérletei után is bizakodó. Idén gyermekkori padtársa, az avantgárd pop és a társadalmi mély-festészet rendkívüli alakja, a Tudósok frontembere, Dr. Máriás lesz segítségére, de további sztárvendégek is ott lesznek Rátgéberrel, hogy támogassák gyönyörű tervét. Az ünnepélyes tóátugrás közvetlenül a Ricsárdgír víziszínpados koncertje előtt, csütörtökön 14:30-kor kerül megrendezésre az Orfűi Vitorlás Egyesület stégjénél.

Nyitás - Pomázi Tűzoltózenekar

A fesztivál június 17-én szerdán nyitja meg kapuit, pontban 12:00-kor. A sorban állókat a Pomázi Tűzoltózenekar szórakoztatja majd egy különleges programmal. Egyenruha, bajor műdalok, pár klasszikus és pár modern sláger, valamint vidám hangulat várja a beengedésre várókat.

Boldogság, te kurva nagyszínpad

Egyébként most már biztos, hogy Boldogság, te kurva nagyszínpad lesz a Fishing legfontosabb zenei helyszínének a neve, ahogy azt a közönség nemrég megszavazta. Az Esti Kornél zenekar dalcímére majdnem 1000-en voksoltak a fesztivál közösségi oldalán.

bama.hu (forrás: Fishing on Orfű) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!