Kék hírek, bulvár

2015.06.29. 11:05

Fegyverekkel pózol a Facebookon a pécsi késelő

Mulatós popzenei videoklipeket, nyertes boxmérkőzéseinek fotóit, videóit, és a történtek ismeretében igencsak érdekes bejegyzéseket is közölt egyelőre még elérhető Facebook-oldalán a szombati késelés elsőszámú gyanúsítottja, akit három társával együtt hétfőn délután előzetesbe helyeztek.

B.A. (Dunántúli Napló)

Elérhető még a Facebook-adatlapja a szombat hajnali késelés elsőszámú gyanúsítottjának, a 17 éves pécsi Ú. M.-nek. Mint azt megírtuk korábban, szombaton hajnalban, egy ismert pécsi szórakozóhely előtt egy hatfős társaság összeszólalkozott két férfival, ezt követően a csoportból az egyik személy, a 17 éves Ú. M. késsel rátámadt a két férfira, és súlyos, életveszélyes sérüléseket okozott nekik. Lapunk információi szerint egyiküket hasba, a másik személyt legalább tízszer hátba szúrta késével.

Még mindig életveszélyben

A megszúrt személyek még mindig életveszélyben vannak - tudta meg a Dunántúli Napló az egyik sérült családtagjától. Mint megtudtuk, a két megszúrt férfi nem ismerte egymást, nem egy társasághoz tartoztak. Az egyik fiatalember, aki az orvosi egyetemre jár, az elsőként megszúrt férfin akart segíteni, ekkor támadta meg őt is a gyanúsított 17 éves fiú.

A tetovált, nagydarab Ú. M. jellemzően bulizós, iszogatós fotókat, haverjaival pózolós képeket, a boxmérkőzéseiről, győzelemiről szóló, fotós, videós beszámolókat, serlegeit, érmeit bemutató képet, és jellemzően mulatós popzenei videóklipeket posztolt Ú. M.

Sőt, egy olyan fotót is, tavaly márciusból, ahol egy késsel pózol egy feltehetően pécsi helyi járatú buszon, és ahol csak annyit fűzött hozzá, hogy boldog. Valamint olyan, ma már, a sajnálatos történteket ismerve igencsak érdekes bejegyzéseket, amelyekből kiderült például az, hogy valóban féltették barátai, ismerősei attól, hogy elkallódik, sőt, ezt maga is tudta.

Az iskolában nem viselkedett kirívóan

Kedves, tisztelettudó fiúnak írták le korábbról lapunknak a két életveszélyes sérülést okozó késeléssel gyanúsított 17 éves pécsi fiatalt. Azt is mondták az őt ismerők, hogy tehetséges sportoló volt, nagyjából két hete nyert meg egy újabb versenyt a 90 kilogrammosok közt. Az utóbbi időben nem járt bokszolni, állítólag rossz társaságba keveredett. Egy pécsi szakképző iskolában tanult, nem járt élen a tanulásban, de nem volt kirívó a viselkedése. Egy ismerőse szerint viszont volt már ügye a rendőrséggel, valakit megvert egy baseball­ütővel, ami miatt még eljárás folyik ellene – ezt viszont a rendőrség nem erősítette meg lapunknak.

Frissítve: A Pécsi Járásbíróság hétfő délután elrendelte a 17 éves pécsi Ú. M. és három társa előzetes letartóztatását, szökés, elrejtőzés és a tanúk megfélelmítésének veszélye miatt.

Bosszúról és csalódásról ír Facebook-bejegyzéseiben a gyanúsított

Június 18.

„Nem szabad viszonzás nélkül hagyni mások tetteit ..erre való a hála és a bosszú.. !!!!!!!!!!!!!!!”

Június 14.

„Holnaptol ezerrel edzés es felszantom az orszagot szintennnn !!!! Sokan azt hiszik el kallodtam és örülnek a semmire !!!” – állapota: motivált

2014. április 22.

„Amikor az igazságból hazugság lesz, a barátból ellenség, a szerelemből gyűlölet és a szabadságból börtön, akkor már csak egy lehetőség marad: bosszú mindhalálig.”

„Nem szabad viszonzás nélkül hagyni mások tetteit ..erre való a hála és a bosszú.. !!!!!!!!!!!!!!!”

Június 14.

„Holnaptol ezerrel edzés es felszantom az orszagot szintennnn !!!! Sokan azt hiszik el kallodtam és örülnek a semmire !!!” – állapota: motivált

2014. április 22.

„Amikor az igazságból hazugság lesz, a barátból ellenség, a szerelemből gyűlölet és a szabadságból börtön, akkor már csak egy lehetőség marad: bosszú mindhalálig.” Még mindig életveszélyben

A megszúrt személyek még mindig életveszélyben vannak - tudta meg a Dunántúli Napló az egyik sérült családtagjától. Mint megtudtuk, a két megszúrt férfi nem ismerte egymást, nem egy társasághoz tartoztak. Az egyik fiatalember, aki az orvosi egyetemre jár, az elsőként megszúrt férfin akart segíteni, ekkor támadta meg őt is a gyanúsított 17 éves fiú. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!