Sport

2015.06.29. 15:41

PMFC: közel a megegyezés

A pécsi önkormányzat napokon belül megegyezik Matyi Dezsővel a klub megvásárlásáról.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

Az újpesti veszély elmúlt, mint megírtuk, ezzel párhuzamosan viszont jelentősen megnőtt annak az esélye, hogy Matyi Dezső és a pécsi önkormányzat megegyezzen egymással. Úgy tudjuk, erre a napokban, még ezen a héten sor kerül, ez pedig azt jelentené, hogy szép lassan rendeződnének a viszonyok, világossá válna, ki és milyen formában működtetné a klubot, ami természetesen sok mindenre nagyon pozitív hatással lenne.

Például arra, hogy nagyon kellene már egy csapat! A jelenleg a PMFC-t alkotó néhány játékostól nyilván nem lehet NB III.-as bajnoki címet várni, a keretet tehát fel kell tölteni, ráadásul olyanokkal, akik a szintet megütik, s akikkel valóban lenne esély az aranyéremre, s ezzel együtt a feljutásra. S itt jön a képbe a harmadosztály Közép csoportjának ezüstérmese, vagyis az ezen a szinten erős Kozármisleny.

– Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz Pécsett és Kozármislenyben, így hát ezzel kapcsolatban nem is tudok mit mondani – fogalmazott Lantos Levente. – Az viszont biztos, hogy én még mindenképpen szeretnék futballozni, mert tavasszal nagyon élveztem a játékot, az összes meccsen pályán voltam. Ismét nagy örömet szerzett a foci! A szezon végén természetesen csalódottak voltunk, hogy nem lettünk bajnokok, bíztunk benne az utolsó pillanatig. Sajnos az első tavaszi meccseken még nem alkottunk igazi csapatot, amikor viszont összeálltunk, tizenegy mérkőzésen maradtunk veretlenek, ebből kilencet megnyertünk, ami nagyon szép teljesítmény.

Valami hasonlóra lenne szükség a következő idényben Pécsett is...

Címkék#Pécs#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!