Kultúra

2015.07.09. 11:48

Fluor Tomi rókázik Gróf Balázs legújabb Rockmaraton-klipjében

Halott Pénz pedig fára mászik az idén Pécsről elköltözött Rockmaraton számára készített beharangozó videók harmadik részében.

bama.hu

Ahogy arról beszámoltunk, az évek óta a Pécs melletti Malomvölgyi Arborétumban megrendezett Rockmaraton fesztivál 25. születésnapja alkalmából az idén a Dunaújváros melletti Szalki-szigetekre költözött.

A pécsi szál ettől függetlenül megmaradt, többek között azzal, hogy idén is Gróf Balázs készítette a fesztivál beharangozó klipjeit, Rockfater és Gyula kalandjainak animálásával. A legutóbbi, ">a VOLT Fesztivál klipjére reagáló kisfilmben a szintén pécsi Halott Pénz is szerepel, egészen pontosan fára mászik. Igaz, hogy az igazán látványos szerep Fluor Tominak jutott, aki nem kis mennyiségű gyomortartalmától szabadul meg. A fáramászás és a rókázás oka a videóból kiderül (amit érzékeny gyomrúak inkább ne közvetlenül ebéd után nézzenek meg):

A korábbi klippek pedig azt szemléltetik, miként alkalmazkodik Rockfater és Gyula az angolvécés-sajátstrandos-ingyenvonatozós fesztiváli körülményekhez.

A pécsi grafikus, képregényrajzoló Gróf Balázsról legutóbb annak kapcsán írtunk, hogy a legendás amerikai death metal együttes, az Obituary legújabb, Violence (Erőszak) című számához készített videoklipet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!