Kék hírek, bulvár

2015.07.28. 10:10

Több baleset is volt hétfőn a baranyai utakon

Komlón egy terepjáró betonfalnak ütközött. Mecseknádasdnál egy mentő és egy kisbusz karambolozott, hárman sérültek meg.

bama.hu (Katasztrófavédelem)

Komlón, a Pécsi úton betonfalnak ütközött egy terepjáró, amelynek vezetőjét eszméletlen állapotban emelték ki a beavatkozók a járműből.

Komló és Zobákpuszta között, egy személyautó csúszott meg a mecseki szerpentinen, majd felborult. A jármű vezetője önerejéből kiszállt, a tűzoltók áramtalanították az autót, majd kézi erővel visszaállították azt a kerekeire.

Magyarszék és Oroszló között is lesodródott az útról egy autó, majd a tetején állt meg. A sofőr a tűzoltók kiérkezéséig elhagyta a járművet, a beavatkozók felitatták az aszfaltra folyt olajat és segítséget nyújtottak a helyszín biztosításában.

A 6-os úton, Mecseknádasdnál egy tejet szállító kamion borult az árokba, a baleset időpontjában nem volt rakománya.  A járművet a bonyhádi őrs tűzoltói áramtalanították, akik a műszaki mentésben is részt vettek. Ebben a balesetben senki nem sérült meg.

Ettől a balesettől néhány kilométernyire, a 6-os út 172-es kilométerénél egy mikrobusz egy mentőautóval ütközött. A mentőautóban szállított beteg és két mentős megsérült a balesetben, hozzájuk mentőhelikopter érkezett. A kisbusz sofőrje nem szenvedett sérülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!