Sport

2015.10.03. 15:14

Élre állt a PMFC - Féltucat gól és több mint ezer szurkoló

Akárcsak a Szigetvárnak, a PVSK-nak is hat gólt lőtt a PMFC labdarúgócsapata, a különbség mindössze annyi volt, hogy Márton Gábor együttesének kapuja ezúttal érintetlen maradt. Örömteli, hogy a gyönyörű, napsütéses idő több mint ezer szurkolót csalt ki a lelátóra.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

A szombat délutáni mérkőzés előtt fél órával még elég foghíjas volt a lelátó a PMFC stadionjában, az egyik ismerősöm meg is jegyezte, hogy tán mindenkinél elhúzódott a szombati ebéd, mert nagyon finomra sikerült a rántott hús. Aztán a kezdés után egy picivel már öröm volt lenézni a sajtóhelyről, az északi szektorok ugyanis elég rendesen megteltek – voltak ott apró gyerekek, fiatalok, idősebbek, és csinos lányok is.

Bár nem ez volt a legjobb mérkőzés ebben az osztályban, azért akik kijöttek, biztosan nem bánták meg. A mindössze egy gólt hozó első félidő után ugyanis a másodikban elkezdtek potyogni a gólok – gyakorlatilag párhuzamosan a PVSK fáradásával. A Turi Zsolt irányította vendégek egészen a hajráig becsülettel helyt álltak, ám a végére kissé megrogytak, az utolsó pár percben ugyanis három gólt is kaptak, ezzel nőtt nagyra a különbség.

A PMFC-ben külön ki lehet emelni Hadobás Gergőt, aki három góljával győzelmi pályára állította csapatát. Márton Gábor a 77. percben lecserélte a csatárt, aki nagy tapsot kapott a szurkolóktól – abszolút megérdemelte!

A piros-feketék a héten két bajnokit játszottak, a Szigetvár ellen 6-1-re, a PVSK ellen 6-0-ra győztek, vagyis jó hetük volt. A következő fordulóban, jövő vasárnap Bogádon vendégeskednek.


PMFC–PVSK 6­-0 (1-­0)
Labdarúgó megyei I. osztály, 8. forduló.
Pécs, PMFC Stadion, 1100 néző.
V.: Albert G.
PMFC: Sólyom – Fekete, Berecki, Erőss, Turi – Horvát G. (Szabó P., 83.) – Schmidt (Horváth G., 69.), Kiss P., Szentes (Takács, 25.), Kónya D. (Kónya K., 81.) – Hadobás (Valkovics, 77.). Edző: Márton Gábor.
PVSK: Barna – Somogyi, Antalovics (Szabó R., 81.), Cvenits, Koronics, Mufics – Kiss D. (Varga, 67.), Kása, Kőnig (Majoros, 60.) – Miltner (Kiss B., 60.), Szabó D. (Kelemen, 73.). Edző: Turi Zsolt.
Gólszerzők: Hadobás (27., 54., 67.), Fekete (85.), Takács Á. (90.), Kiss P. (91.).

Címkék#Pécs#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!