Kék hírek, bulvár

2015.10.08. 08:46

Baleset a 6-oson: egy sérült, mentő érkezett

Mecseknádasd és Pécsvárad között felborult egy autó.

dg (bama.hu)

Felborult egy személyautó csütörtök reggel Baranya megyében, a 6-os főút Mecseknádasd és Pécsvárad közötti szakaszán, Mecseknádasd közelében. A balesethez a bonyhádi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit és a mecseknádasdi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést.

Elsődleges információink szerint az eset során az autó vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget: elmondták, hogy csütörtökön 7 óra 30 perc körüli időben a 6-os számú főközlekedési út Mecseknádasd és Pécsvárad közötti útszakaszán, feltehetőleg a megváltozott útviszonyok miatt egy személyautó megcsúszott és felborult. Az elsődleges adatok alapján a mentők a helyszínről egy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

A balesettel érintett útszakaszon a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett halad. A baleset körülményeit a Komlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Címkék#pécsvárad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!