Kék hírek, bulvár

2015.12.07. 10:31

Piásan érkezett hazánkba a bosnyák kamionos Udvarnál

V. Dragan szervezetében a bűncselekményi értékhatárt meghaladó véralkohol koncentrációt mértek.

police.hu

A Mohácsi Rendőrkapitányság ittas vezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le vádemelési javaslattal egy bosnyák férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. szeptember 25-én 17 óra 13 perckor az Udvari Határátkelőhelyen ellenőrzés alá vontak egy 64 éves bosnyák állampolgárságú férfit, aki teherautójával akart belépni Horvátországból Magyarország területére. A rendőri ellenőrzéskor felmerült a gyanúja annak, hogy a gépjárművezető alkoholt fogyasztott, ezért előállították Mohácson egy egészségügyi intézménybe mintavétel céljából.

Az eljárásban kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy V. Dragan szervezetében az ellenőrzéskor a bűncselekményi értékhatárt meghaladó véralkohol koncentráció értéket eredményező, szeszes ital fogyasztásából származó alkohol lehetett.

A Mohácsi Rendőrkapitányság az eljárást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!