Kék hírek, bulvár

2016.02.04. 14:52

A vonat alá került Pécsen, de túlélte

Csodával határos módon hajszála sem görbült annak a férfinak, akin kedden áthajtott a vonat.

K. E. I. (Dunántúli Napló)

Egy filmbe illő jelenet tanúja lehetett az a masiniszta, aki február 2-án este Pécs-Külváros és Pécsbánya-Rendező állomás között vezette az arra haladó személyvonatot. A sínek között ugyanis egy feltehetőleg ittas férfi feküdt, és bár a vonat vezetője észrevette az alvó embert, már a vészfékezés ellenére sem tudott idejében megállni. A szerelvény átrobogott a férfi fölött, és csak méterekkel utána állt meg.

A masiniszta értesítette a mentőket és a rendőrséget is, akiknek azonban szerencsére végül nem volt sok dolguk. Az eset során ugyanis – ahogyan lapunk kérésére a MÁV megerősítette – személyi sérülés nem történt, a férfinak semmi baja nem esett. A mentők és a rendőrök a helyszínen intézkedtek: a férfit kivitték a vasúti pályáról. A közjáték következménye – a vonat vezetőjének ijedtségén túl – csak az volt, hogy a személyvonat 26 perc késéssel közlekedett tovább.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!