Sport

2016.04.01. 17:17

Rangadót rendeznek a Czibulka csoportban, a tét a bajnoki cím

Rangadót, igazi presztízscsatát vívnak vasárnap a labdarúgó megyei III. osztály Czibulka csoportjában: a tabella élén álló Szentlőrinc II. fogadja a harmadik helyezett Sellye II.-t, amely négy ponttal van lemaradva az éllovastól.

K. Mayer A.

Bár a második helyet a Merenye foglalja el, miután még minden erős ellenfélhez utazik idegenbe, valószínűleg a Szentlőrinc és a Sellye között dől el a bajnoki cím. Tavaly utóbbi nyerte meg a bajnokságot, s külön pikantériája a mérkőzésnek, hogy a Szentlőrinc II. még sohasem győzött ebben a párharcban.

– Épp ezért nagyon fenjük rájuk a fogunkat, én személy szerint szeretnék nekik gólt lőni... – fogalmazott a korábbi PMFC-s Gálffy Péter, a szentlőrinciek csapatkapitánya. – Szerintem a sellyeiek is nagyon készülnek erre a bajnokira, és biztos lesz náluk visszajátszó az első csapatból, mivel ők szombaton lépnek pályára. Ha jól fel tudunk állni, akkor biztos vagyok benne, hogy nyerni fogunk. Ezen a meccsen múlhat a bajnoki cím, fontos ez a mérkőzés.

– A bajnokság két legjobb csapata méri össze erejét ezen a rangadón – mondta Orlovics Gyula, a sellyeiek elnöke. – A Szentlőrincet rutinos labdarúgók alkotják, míg a mieink leginkább fiatalok. A célunk az, hogy az első csapatban kevesebbet játszó tehetségek minél több lehetőséget kapjanak felnőttbajnokságban, hogy szokják a légkört. Ez a mérkőzés remekül fogja szolgálni fejlődésüket.

Az élcsoport állása:
1. Szentlőrinc II. 37 pont
2. Merenye 34
3. Sellye II. 33
4. Kishárságy 30
5. Sásd 29
6. Magyarszék 29

Címkék#Sellye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!