Sport

2016.05.01. 19:15

Megyei foci: a Sellye ráijesztett a Siklósra

Alaposan megizzadt a győzelemért a Siklós a megye I. 25. fordulójában. A másodosztályban két meccsen is nyolcat rúgtak.

K. M. A. (DN)

Sztipánovics Barnabás együttese a második félidő elején hátrányba került a Sellyével szemben, ám nem esett kétségbe, a folytatásban begyötört két gólt, s ezzel megszerezte a három pontot a Tenkes Csárda Siklós.

A Szászvárnak némi meglepetésre elég nehéz dolga volt Bogádon, a vendégek csak a 73. percben kerültek előnybe Lauer révén – aztán a csatár két perccel később lőtt még egyet, s ezzel eldöntötte a meccset.

A megyei I. osztály 25. fordulójának eredményei: PTE-PEAC–Beremend 3-2, PVSK–Szederkény 1-3, Siklós–Sellye 2-1, Bogád–Szászvár 0-2, Szigetvár–Mohács 3-3, Boda–PMFC 0-5, Geresdlak–Pécsvárad 2-3.

Nyolc gól esett a megye II.-ben két mérkőzésen is: a Palotabozsok 6-2-re verte hazai pályán a Lánycsókot, míg a Hosszúhetény 7-1-re a Bicsérdet.

A megyei II. osztály 27. fordulójának eredményei: Drávaszabolcs–Vajszló 4-2, Hosszúhetény–Bicsérd 7-1, Mozsgó–Harkány 1-0, Kétújfalu–Somberek 4-3, Ócsárd–Himesháza 1-0, Palotabozsok–Lánycsók 6-2, Nagykozár–Lovászhetény 0-3, Gyód–Magyarbóly 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!