Kék hírek, bulvár

2016.06.15. 19:23

Újabb gyalogosgázolás: életveszélyes sérülés

Szerda reggel újabb gyalogosgázolás történt Pécsen, ezúttal a Zsolnay út és a Mohácsi út kereszteződésében.

D.G. (bama.hu)

Mint azt Popovics Dejantól, a rendőrség szóvivőjét megtudtuk, az gyalogosátkelőhelyen elütött 55 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség egyelőre még vizsgálja, hogy ki volt a hibás a balesetben. Nem tisztázott még, hogy a férfi akart átkelni a tilos jelzésen, vagy az autós ment át a piroson.

Sok a gyalogosgázolás Pécsen

Amint arról tegnap beszámoltunk, egy vasúti átjáróban ütött el egy gyalogost egy személyautó az Állomás utcában Pécsen a Pellérd felé vezető úton. Bár egy órán keresztül küzdöttek a mentősök a 42 éves férfi életéért, a helyszínen elhunyt. A baleset körülményeit még vizsgálják a rendőrök, de az biztos, hogy az említett vasúti átjáróban nincs járda, így a járókelők kénytelenek az úttesten gyalogolni. A baleset során egyébként a személyautó felborult, de információink szerint a benne utazó sofőr nem sérült meg.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Még a Google felvételén is látható egy gyalogos az úton (fotó: Google Maps)
[/caption]

Az elmúlt néhány hétben Pécsen kis túlzással mindennapossá váltak a gázolások. Május végén az Engel János úton, a Felsőmalom utcában, a Nagy Imre úton, illetve júniusban az Ifjúság útján is történt gázolás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!