Sport

2016.06.18. 12:02

A nyaralás volt a legfontosabb a pécsi centernek

Újabb kosarassal bővült a PVSK-Pannonpower kerete: az elmúlt két szezonban Pécsett pattogtató Harazin Tamás újabb két évre kötelezte el magát.

Fülöp Z. (DN)

A center mindkét pécsi szezonjában átlagosan tizennyolc percet volt pályán, ezalatt hét pontot dobott és négy lepattanót kaparintott meg.
– Örülünk, hogy Harazin marad nálunk – mondta el lapunknak Bán Gábor, a csapat vezetője. – Ismerjük a képességeit, ő pedig mindent tud a csapatról, így bizakodva várhatjuk a folytatást. Úgy tudom, nem gondolkodott sokat a folytatáson, azért írt alá később, mint a többiek, mert eddig nyaralt és pecázott.

Harazin igazolásával egy kezdőötösnyi kosarasa már van a baranyaiaknak, hiszen mellette már elkötelezte magát a klubhoz Halász Ákos, Supola Zoltán, Bíró Olivér, és Veljko Budimir is. A PVSK-Pannonpower továbbra is tárgyal Anthony Nelsonnal, Antóni Csanáddal és Czukor Bencével a folytatásról.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!